|

Accesorii necesare pentru laptop

Intr-o lume plina de tablete si smartphone-uri, laptopul nu a disparut, pentru ca niciun aparat de mana nu are un ecran de 15 inch, 8GB RAM si 1TB spatiu de depozitare, ceea ce este normal la un laptop standard. Gratie versatilitatii lor, laptopurile au un rol esential in viata noastra.
Putem face aproape orice cu un laptop, putem lucra la el, putem folosi internetul, este ideal pentru filme HD dar si pentru jocuri. Gratie dimensiunii, un laptop este mai mare decat un telefon dar mai mic decat un calculator, este cea mai buna alegere pentru multi dintre noi.
Indiferent daca ai un MacBook sau un aparat Windows, o sa ai nevoie de unele accesorii. Sunt accesorii atat pentru protejarea aparatului cat si pentru cresterea productivitatii. Indiferent daca folosesti laptopul pentru afaceri, jocuri sau doar pentru filme, venim in acest articol cu cateva propuneri de accesorii ideale.
Geanta laptop
Este unul dintre cele mai importante accesorii pentru un laptop. Cu o geanta pentru laptop poti sa poti sa duci laptopul oriunde cu tine, fara probleme. O sa gasesti genti in diferite stiluri si marimi, ideale pentru oricine. O geanta laptop este facuta in asa fel incat sa iti protejeze laptopul si are destul spatiu si pentru incarcator si alte accesorii necesare.
USB sau Bluetooth mouse
Indiferent daca preferi unul cu cablu sau unul fara folosirea laptopului este mai usoara decat cu mouse pad-ul de pe laptop. In plus este un accesoriu necesar pentru gameri.
Hard Disk Drive extern
HDD-urile externe sunt ideale, poti sa ai o copie a datelor tale de pe laptop. Il poti conecta usor la laptop si poti sa pastrezi fisierele mai mari, poze sau filme pe el. Sunt ideale si pentru transmiterea fisierelor mai mari.
Cooler laptop
Daca folosesti laptopul pe perioade mai lungi, acesta se incalzeste si pierde din productivitate dar poate ajunge si la probleme mai serioase. Un cooler iti poate stabiliza incalzirea laptopului si nu ocupa mult loc.
Acumulator extern
Bateria unui laptop tine aproximativ 4-5 ore, dar ce faci daca nu ai possibilitatea sa il reincarci? Un power bank pentru laptop te poate ajuta, il conectezi doar si poti folosi laptopul in continuare.
Accesoriile acestea sunt de mare ajutor, folosirea laptopului este mai usoara si mai placuta, in plus iti pot proteja laptopul.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...