Care sunt cele mai bune accesorii pentru un laptop?

0

Alegerea celor mai potrivite accesorii pentru noul tau laptop este aproape la fel de importanta ca si alegerea laptopului in sine. In functie de modelul de laptop ales si in functie de utilizarea dorita, alegerea accesoriilor poate varia considerabil.

Spre deosebire de un computer de birou traditional, laptopul este deja echipat cu o tastatura, cu un ecran si cu alimentare electrica insa primul accesoriu pe care trebuie sa il alegi este un mouse dedicat.

Un mouse pentru laptop

Un mouse ofera un alt nivel de functionalitati si laptopul este mai usor de folosit cu ajutorul sau. Atunci cand nu esti in deplasare si lucrezi la laptop intr-o pozitie mai stationara, un mouse dedicat iti va permite sa fii mai agil in modalitatea cu care interactionezi cu laptopul tau. Poti naviga intr-un mod mai precis cu ajutorul cursorului, prin intermediul mouse-ului. Numeroase sunt mouse-urile de noua generatie echipate cu butoane suplimentare. Aceste butoane laterale iti vor permite sa navighezi mai rapid sau pot fi personalizate pentru a executa alte functii in functie de preferintele tale.

Un incarcator suplimentar

Un alt accesoriu pe care trebuie sa il iei in considerare si poate cel mai evident dintre toate pentru un laptop este o alimentatie electrica suplimentara. Laptopurile sunt intotdeauna livrate cu minim o alimentare electrica insa, pentru a calatori, nu strica sa detii una in plus. Adaugand un incarcator suplimentar, poti lasa unul la birou sau acasa si unul il duci cu tine in caz de nevoie.

O geanta de laptop

Nu uita ca atunci cand calatoresti sau te afli in deplasare ai nevoie de ceva care sa iti protejeze laptopul de intemperii, de ceva care sa iti faciliteze transportarea laptopului. O husa, o geanta, ai la dspozitie o multime de optiuni pentru a-ti transporta laptopul pretios.

Vezi si:  Accesorii necesare pentru laptop

Sursa: https://www.lenovo.com/fr/fr/faqs/accessoires/meilleurs-accessoires-pour-ordinateur-portable/?orgRef=https%253A%252F%252Ffr.search.yahoo.com%252F

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *