|

Super placile Nvidia GeForce RTX

Nvidia ne-a promis de mai bine de o luna ca va veni cu ceva super, iar la inceputul lunii Iulie asteptarea a fost rasplatita. Compania grafica a prezentat nu una, nu doua, dar trei variante ‘’Super ‘’ din seria de placi video existente, GeForce RTX 20, impreuna cu un nou instrument FrameView menit sa le ofere pasionatilor o privire mai adanca in performanta si consumul de energie al GPU-lor. Inca ceva: noile placi nu costa cu mult mai mult decat modelele mai lente si mai vechi.

 

Sincronizarea probabil ca nu a fost o coincidenta, deoarece concurenta AMD, Radeon RX 5700 si RX 5700 XT au fost lansate in 7 Iulie.

GeForce RTX 2060 Super are un pret incepand de la $399,GeForce RTX 2070 Super de la $499, si GeForce RTX 2080 Super la pretul de $699. Am testat deja GeForce RTX 2060 Super si RTX 2070 Super si cu siguranta vor fi populare crescand esential nivelul de performanta la ambele placi. GeForce RTX 2060 Super a ajuns la o distanta foarte mica fata de originalul RTX 2070 $499, in timp ce noul RTX 2070 Super sta foarte aproape de RTX 2080 $699. RTX 2060 Super la fel in ceea ce priveste punctele slabe a variantei obisnuite de RTX 2060, crescand capacitatea de memorie de la 6GB la 8GB si interfata de memorie de la 192-bit la 256-bit, motivand pretul crescut cu $50.

GeForce RTX 2080 Super este singura care nu a fost inca testata pentru ca va fi lansata mai tarziu in luna Iulie. Nvidia a spus ca ‘’ va oferi mai multa performanta la acelasi pret ca si RTX 2080. Viteza de memorie a fost crescuta pana la 15.5bps. Esta mai rapida decat Titan Xp.’’
Nvidia nu va reconstrui toata seria de RTX. Tony Tamasi, responsabil de continut si tehnologie la Nvidia, a spus reporterilor ca planuiesc sa pastreze si forma originala a lui RTX 2060 Super la pretul original. Si nu vor sa schimba nici puternica GeForce RTX 2080 TI.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...