Acer Iconia Tab A700 – high resolution, dar se merita?

0

In saptamâna CES din Ianuarie am vazut multe concepte interesante de tablete, laptop-uri sau telefoane mobile, dar acum este timpul pentru a discuta ce ne poate oferi fiecare. Acer a prezentat doua modele care vor fi lansate în anul 2012: Acer Iconia Tab A510 si Acer Iconia Tab A700. Cea din urma varianta? este o tableta high-resolution care poate rula nativ continut HD si care va fi probabil cel mai puternic dispozitiv cu touchscreen oferit de Acer pentru prima jumatate a acestui an. Sa vedem în continuare ce are sa ne ofere.

In primul rând, Acer Iconia Tab A700 are un design exterior placut, pastrând o parte din design-ul tabletei Iconia Tab A200. În partea frontala din fata avem ecranul de 10.1 inch cu o rezolutie FullHD de 1920 x 1200 pixeli si o camera ce este folosita în mod uzual pentru chat. În partea din spate avem doar carcasa din plastic si camera principala de 5 megapixeli care poate filma la HD 720p@30FPS.

Din punct de vedere al performantelor, Acer Iconia Tab A700 despre care am vorbit si aici vine cu un procesor quad-core NVidia Tegra 3 care ruleaza la 1.3GHz si 1GB de RAM. Aceasta combinatie ne va da atât o experienta foarte placuta de interactiune cu tableta cât si posibilitatea de a ne juca unele jocuri mai complexe care nu ruleaza pe tabletele cu procesor Tegra 2. Ca si spatiu de stocare, avem de ales între 16, 32 sau 64 de GB pe care putem sa stocam filme, muzica sau jocuri.

În termeni de conectivitate si porturi, avem Bluetooth 4.0 si Wi-Fi b/g/n pe Acer Iconia Tab A700. Pe langa acestea avem un conector micro USB folosit pentru transferul datelor de pe tableta pe calculator, un conector micro HDMI prin care putem pune filme pe un televizor extern si un slot pentru card micro SD care accepta carduri pâna la 32 GB.

Vezi si:  Sunt calculatoarele second hand o alternativa buna la calculatoarele noi?

La final, asa cum am precizat si pe GadgetBuzz, aceasta tableta are multe de oferit, dar se va ridica în momentul lansarii la asteptarile nostre? Concurenta este destul de strânsa, fiind deja pe piarta destule tablete care au o rezolutie mare si ofera performante mult peste categoria de mijloc.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *