Alienware X15, noul laptop Gamer soseste

0

Cu Alienware X15, marca isi imbogateste catalogul de produse, de laptopuri destinate universului gaming. De notat este faptul ca marca a fost intotdeauna perceputa drept o marca de referinta in universul laptopurilor destinate gaming-ului.

Cu toate acestea, poate unora nu le spune nimic numele de Alienware. Asta deoarece, efectiv, produsele nu se regasesc pe rafturile marilor magazine sau al magazinelor de electrocasnice. Insa, a reusit sa isi faca un nume in randul pasionatilor de gaming. Pentru a beneficia de unul din laptopurile oferite de Alienware trebuie sa scoti din buzunar minim 2000 de euro.

X15 vine de la 15 inchi

Acest nou-venit este echipat cu un ecran de 15,6 inchi care propune o rezolutie de 2560 X 1440 pixeli si o rata de refresh de 120 Hz. Ca de obicei, marca propune diferite posibilitati de configuratie. In inima laptopului oferit de Alienware regasim un procesor Intel Core i7 – 11800 H sau un procesor Intel Core i9 – 11900H. Procesor care va fi insotit de 32 Gb memorie vie. Poti conta pe performantele unei placi NVidia RTX 3060, RTX 3070, sau RTX 3080, in functie de configuratia dorita.

Daca puterea masinii este un atu major pentru gameri, si conexiunea trebuie sa fie neaparat puternica. Pe acest model regasim Wi-Fi 6E ceea ce inseamna ca timpul de latenta va fi vizibil redus. Bluetooth 5.2 va fi in egala masura prezent pentru a conecta tastatura, mouse-ul si castile audio fara fir.

Alienware si-a dotat laptopul de gaming cu doua porturi USB-C, un port USB A, un port HDMI, doua porturi jack de 3,5mm si un cititor de carduri micro SD. O particularitate destul de surprinzatoare, cele doua porturi se afla de o parte si de alta a laptopului Alienware X15.
Alienware X15 este disponibil deja pe piata la pretul de 1999 de euro.

Vezi si:  Asamblarea unui iPad necesita 325 de perechi de maini
Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *