Avantajele achizitionarii unui calculator second hand

0
Avantajele achizitionarii unui calculator second hand

Ca o idee principala legata de calculatoarele second hand este ca acestea sunt mult mai accesibile din punct de vedere financiar, fata de cele noi cumparate din magazine, ceea ce inseamna o economie substantiala in bugetul personal.

Avantajele achizitionarii unui calculator second handPoate cele mai importante avantaje ale achizitionarii unui calculator second hand sunt pretul lui si garantia. Pretul este un avantaj care este destul de evident, un calculator second hand poate costa si 200-500 de lei, pe cand unul cumparat nou, cu aceleasi functii, poate costa si de 10 ori mai mult. Mai mult, exista posibilitatea de a cumpara cu 500 de lei, un calculator sh cu procesor core2duo si cu un monitor second hand inclus, asta daca veti gasi vanzatori cu astfel de oferte, insa cu siguranta exista.

De aceea, un calculator second hand este o varianta mult mai buna, pe care sa o iei in calcul. Si la gama de calculatoare second hand ai optiunea de a alege nivelul de performanta al acestuia, astfel ca poti cumpara si un calculator cu o performanta ridicata la mana a doua la un pret bun pentru valoarea componentelor sale.

La fel ca si sistemele noi, calculatoarele second hand beneficiaza si ele de garantie pentru a fi reparate sau schimbate gratuit in cazul aparitiei unor probleme. Marea majoritate a comerciantilor de calculatoare second hand ofera o garantie si de un an de zile in ceea ce priveste produsele lor. De asemenea, aceasta garantie poate sa fie prelungita, ceea ce este ideal. Insa pentru acest beneficiu, trebuie sa mai platesti in plus.

Cei care sunt impatimiti ai tehologiei si folosesc mult si jocurile pe calculator, prefera sa-si contruiasca un calculator performant din componente la mana a doua. In acest fel isi pot imbunatatii performanta, creste memoria si calitatea unor componente.

Vezi si:  Camere de supraveghere prin internet

In concluzie un calculator second hand este mult mai accesibil din punct de vedere financiar, beneficiaza si de o garantie care ofera siguranta ca nu se vor mai face cheltuieli in privinta reparatiilor pe o perioada de un an de zile, si asigura o performanta ridicata.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *