Avantajul contractului de mentenanta a calculatoarelor in detrimentul interventiilor ocazionale

0
mentenanta calculatoare

Numerosi antreprenori analizeaza oportunitatea incheierii unui contract de mentenanta a calculatoarelor din companie in detrimentul interventiilor ocazionale in vederea efectuarii reparatiilor ce se impun.

Fireste, rezultatul analizei are in vedere inclusiv costurile lunare ocazionate de incheierea contractului, dar mai cu seama cele rezultate in urma interventiilor ocazionale, cele rezultate din lipsa garantiei efectuarii serviciilor si costurile minime per interventie ale societatilor specializate in reparatii laptop sau calculatoare de orice fel.

mentenanta calculatoarePrincipalul avantaj al contractului de mentenanta, in cazul societatilor cu minimum 5 angajati, consta in diferenta de pret ce se economiseste la nivel de companie rezultata din garantia serviciilor de reparatii calculatoare, spre deosebire de interventiile ocazionale care costa minimum 100 lei.

Un alt avantaj reprezinta lipsa provizionului la nivel de companie in ce priveste cheltuielile reprezentate de defectiunile logistice. Daca in cazul unui contract de mentenanta pretul serviciului se achita lunar, in cazul interventiilor ocazionale pretul se achita fara a fi, in multe dintre cazuri, anticipat.

Astfel, contractul de mentenanta poate fi negociat astfel incat sa acopere inclusiv cheltuielile ocazionate de schimbarea componentelor din calculatoare, spre deosebire de interventiile ocazionale care nu suporta acest lucru.

Un alt aspect de luat in seama il reprezinta garantia seriozitatii societatii prestatoare de servicii de reparatii pc, in sensul in care, atunci cand aveti o defectiune, aveti siguranta ca societetea prestatoare va sosi in termenul prevazut in contract. Riscul alegerii unui prestator de servicii ocazional consta in indiferenta fata de beneficiarul de servicii sau inflexibilitatea programului de interventie.

Nu in ultimul rand, productivitatea angajatilor rezultata din lipsa grijilor fata de eventualele defectiuni prezinta un alt element favorabil pentru incheierea unui contract de mentenanta a calculatoarelor.

Vezi si:  Cum sa alegi o husa Samsung potrivita

Avand in vedere cel putin aspectele anterior-mentionate, consideram ca incheierea contractului in discutie prezinta numeroase avantaje fata de chemarea ocazionala a unei societati specializate in vederea remedierii defectiunilor logistice din companie.

Salveaz?

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *