|

De ce sa alegem doar consumabile originale pentru imprimanta

Exista in momentul de fata pe piata numeroase variante in ceea ce priveste oferta de componente, piese, accesorii si consumabile de imprimanta. Indiferent de tipul – produse originale, produse compatibile sau remanufacturate – de cartuse spre care iti indrepti atentia, decizia este una extrem de importanta. Este vorba in primul si in primul rand de calitatea printurilor, de fiabilitate in timp. Originale, compatibile sau remanufacturate, consumabilele pentru imprimante sunt disponibile pe piata intr-o gama larga, marcile sunt diverse.

Care sunt motivele pentru care tu, ca utilizator, ar trebui sa te orientezi spre consumabile originale pentru imprimanta?
– tonerele si cartusele originale sunt astfel dezvoltate incat sa se integreze in designul si modelul de operare al imprimantei de care apartine.
– acestea trec printr-o serie de teste, destul de multe la numar si evaluari in cadrul unor laboratoare independente pentru a se arata procentajul prin care acestea sunt superioare celorlalte alternative existente actualmente pe piata.
-consumabilele originale pentru imprimanta sunt 100% sigure, nu sunt toxice, nu prezinta niciun risc.
-in momentul in care alegi consumabile pentru imprimanta direct de la producator te asiguri de faptul ca vei beneficia de materiale special concepute pentru echipamentul carora se adreseaza astfel incat vei obtine cea mai buna calitate pentru printuri.
– putini stiu faptul ca tonerele care nu sunt originale contin particule zdrobite, nu sferice. Acestea pot cauza o uzura mai accentuata si mai rapida a componentelor imprimantei.

Prin urmare, daca iti doresti sa tiparesti fara nici o grija, de fiecare data, poti alege sa te bazezi pe calitatea, durabilitatea si performanta oferite de variantele originale. Rezultatele net superioare, corelate cu o valoarea generala pozitiva si cu cel mai mic cost de utilizare, fac ca achizitia de consumabile de imprimanta originale, sa fie cea buna decizie pe care orice detinator de echipamente de birou o poate lua!

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...