Sunt bune cartusele de imprimanta reconditionate?

0

Marea majoritate a oamenilor ce detin o imprimanta doresc sa afle daca e bine sa reincarcam cartusele uzate deja. Trebuie sa recunoastem, pretul unui cartus de imprimanta simplu este destul de ridicat. De multe ori pretul inlocuirii tusului din cartus poate depasi la un moment dat pretul imprimantei pe parcursul folosirii acesteia intr-un curs normal. Lucrul acesta poate fi atat frustrant cat si extrem de scump.

Asadar, orice persoana care detine o imprimanta, in principiu proprietarii de imprimanta cu laser, vor fi interesati sa gaseasca cartuse de imprimanta mai ieftine. Gasirea lor chiar este posibila, iar aici vorbim de un pret cu 50-70% mai ieftin decat cartuse de imprimanta noi-noute.

Printre avantajele de a alege optiunea de refill cartuse, se regasesc urmatoarele: pretul mic al optiunii “reincarcari cartuse”; atunci cand procesul de reumplere cartuse este executat bine, aceste cartuse reconditionate pot functiona impecabil asemeni unui cartus de imprimanta nou; metoda de refill cartuse este eco-friendly si “verde”, metoda aceasta ajuta la diminuarea poluarii.

Insa, metoda refill cartuse poate avea si inconveniente, in cazul in care nu se alege o firma profesionista pentru a executa aceste reincarcari cartuse. In lista de riscuri vom gasi incluse urmatoarele posibile dezavantaje: cartusul reconditionat poate avea un risc mai mare de a da gres (insa numai cu 2 procente fata de normal); cartusul trebuie reincarcat numai de catre firme specializate, deoarece trebuie golit si trebuie efectuate o serie de procedee si de procese pentru a umple cartusul uzat si pentru a-l reconditiona, astfel incat sa nu fie afectata calitatea imaginii sau a cartusului.

Cunoscand acum efectele, argumentele pro si argumentele contra ale reconditionarii cartuselor, veti sti deja la ce sa va ganditi cand auziti reincarcari cartuse sau reconditionari. Recomandam reincarcarea cartuselor uzate, deoarece este o metoda care implica riscuri minime (in cazul in care alegeti sa colaborati cu o firma profesionista si specializata in acest domeniu), este o varianta mult mai ieftina decat inlocuirea cartusului de imprimanta uzat cu un cartus nou-nout, si totodata varianta refill cartuse implica si respecta reguli de ecologie, metoda fiind eco-friendly si green.

Vezi si:  Cum reduc cheltuielile cu cerneala/tonerul imprimantei?
Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *