|

Casti de gaming Hyper X Cloud Alpha

Indiferent de platforma pe care o alegi pentru a te juca, castile reprezinta un element vital in interactiunea cu mediul virtual. Pe langa o calitate excelenta a sunetului, o pereche de casti pentru gaming trebuie sa ofere un design ergonomic, sa fie cat mai comode in cadrul sesiunilor de gaming care sunt destul de lungi de obicei, sa dispuna de o constructie solida, capabila sa reziste « abuzurilor » zilnice si sa fie dotate cu un microfon performant pentru o comunicare in echipa cat mai eficienta.

Insa, din pacate, un numar mare de producatori de periferice nu sunt interesati in a oferi un echilibru cat mai bun intre aceste caracteristici, prefera in schimb sa isi ispiteasca cumparatorii prin sisteme de uluminare RBG sau emulari surround care suna foarte bine pe hartie si multe alte caracteristici care se dovedesc de cele mai multe ori a fi inutile.

Adevarul este ca atentia consumatorului este indreptata in special spre impactul vizual si mai putin spre functionalitate sau fiabilitate. HyperX reprezinta o subsidiara a grupului Kingston, o companie ce a intrat pe piata incepand cu anul 2002 si si-a croit incetul cu incetul drum spre industria competitiva a perifericelor.

Seria de casti de gaming Cloud este de departe cea mai de succes, cea mai reusita. Primul model Hyper X a fost lansat in anul 2004 si s-a bucurat de o receptie mai mult decat pozitiva din partea cumparatorilor, facandu-se remarcat printr-un design comod si robust, printr-un raport calitate/pret excelent si lipsa totala de functii inutile.

Anul trecut s-a lansat pe piata Cloud Alpha, un model care propune un design mult mai placut si o calitate mai buna a sunetului gratie unei tehnologii cunoscute sub numele de dual chamber ce permite o separare mai buna a joaselor, mediilor sau inaltelor pentru a se reduce distorsiunile.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...