|

De ce TP-link si Linksys sunt lideri necontestati in industria routerelor wireless?

Desi notiunea de router wireless e relativ recenta in Romania, gratie avantajelor oferite utilizatorilor, in Romania se vand lunar minim 4000 de astfel de produse. Merita mentionat faptul ca in aceasta statistica nu intra si cele oferite in cadrul abonamentelor la servicii de telefonie mobila si Internet, intrucat studiul de caz se bazeaza numai pe datele furnizate de magazinele online.

Totusi, atunci cand vorbim de a afla un anume router wireless pret, automat ne gandim la nume ca Linksys sau TP-link , firme care in Romania cel putin, conduc detasat in topul preferintelor utilizatorilor si a calitatii oferite.

Motivul principal pentru care acest lucru se intampla e faptul ca marile firme de telefonie si cablu ofera si abonamente de Internet, in a caror oferta intra si cate un astfel de router gratuity. De exemplu, daca Romtelecom ofera routere Huawei, RDS si UPC pun la bataie in pachetele de Internet routere Linksys, respectiv TP-link. Iar cum numarul abonatilor al celor de la RDS impreuna cu cei de la UPC este mai mare decat cei care au achizitionat serviciul Clicknet – de servicii de Internet – de la Romtelecom, este oarecum logic ca preferintele utilizatorilor sa se indrepte spre aceste brand-uri.

In fond, Linksys si TP-link sunt lideri consacrati in domeniu, ce fabrica numai produse de calitate, in timp ce cei de la Huawei inca sunt in procesul de patrundere pe piata din Romania.

Asa cum e mentionat mai sus, dintre marii giganti care ofera servicii de Internet, doar Romtelecom ofera routere wireless Huawei, iar mai nou, si cei de la Vodafone au inceput sa vandal modem-uri portabile produse de firma sudcoreeana.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...