Pe scurt, DVR-ul stand alone este unitatea pe care se memoreaza informatiile provenite de la camerele de supraveghere video. In acest articol voi explica importanta unui DVR de 4 canale si cum functioneaza un sistem complet de securitate.

Digital video recorder-ul cu 4 porturi video este o unitate independenta de orice componenta hardware si software, asadar nu aveti nevoie de alte programe pentru a pune in functiune echipamentul prezentat. Ceea ce vreau sa spun este ca in interior exista o placa de baza si un chipset unde este instalat sistemul de operare Linux. Pe langa intrarile video, adesea se gasesc si porturile audio pentru situatiile in care este nevoie de inregistrare fonica.

Mai mult, sunt puse la dispozitie trei optiuni de iesire video printre care mentionez iesirea clasica de tip bnc pentru televizor, vga pentru monitorul de calculator si mai nou cea hdmi. Pentru a stoca informatii aveti nevoie de o memorie hard disk cu interfata s-ata ce se monteaza in interior. Ulterior se pot efectua setarile de inregistrare dupa preferinte: inregistare permanenta, la miscare (atunci cand cineva se afla in fata camerelor) sau in anumite momente ale zilei, cum ar fi pe timpul noptii.

Controlul este relativ simplu si se poate efectua cu un mouse sau o telecomanda. Aceste doua accesorii se gasesc in cutie asa ca nu trebuie sa cheltuiti alti bani pentru a le achizitiona. Meniul DVR-ului de 4 canale video este intuitiv, are o interfata prietenoasa si orice utilizator isi poate da seama rapid de setarile pe care doreste sa le faca.

Deasemenea se poate accesa prin internet din orice locatie, chiar si cand mergeti pe strada. Folosind un telefon de ultima generatie, o tableta sau un pc, la orice ora doriti puteti verifica activitatea ce se desfasoara pe proprietatea unde aveti instalat sistemul de supraveghere video. Mai trebuie mentionat ca datorita portului RS485 puteti controla tot de la distanta si camerele PTZ ce vin echipate cu obiectiv motorizat.

Vezi si:  De ce TP-link si Linksys sunt lideri necontestati in industria routerelor wireless?

DVR-ul de 4 canale  este conceput special sa ruleze in permanenta si este dedicat acelor sisteme de supraveghere video de mici dimensiuni unde este nevoie de monitorizare permanenta. Cu alte cuvinte, daca sunteti tot timpul plecat de la birou sau de acasa, cu ajutorul unui DVR cu 4 porturi puteti tine totul sub control in orice moment.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *