|

Laptopul Samsung NP700 Va Fi Lansat In Curand

Poate cel mai asteptat laptop Samsung al momentului, Samsung NP700, este de astazi disponibil pentru precomenzi. NP700 face parte din seria de notebook-uri cu ecran de 17 inch(circa 43 de centimetri pe diagonala), special facute pentru gaming, serie cu care producatorii sud-coreeni planuiesc sa atace acest sector de nisa in 2012.

Cat despre caracteristicile tehnice ale acestui notebook, stim ca va avea incorporata noua generatie de procesoare high tech Intel Sandy Bridge, sau mai precis, un procesor Intel quad-core de 2.6 Ghz. De asemenea, caracteristicile placii video vor fi perfect customizabile, insa se pare ca cei de la BestBuy.com pregatesc spre vanzare un astfel de model in care placa video va fi una Nvidia MT536X de 1GB, versiune ce va fi cu mult mai ieftina decat pretul normal de retail, de circa 1700 de dolari americani.

Trebuie sa stiti, de asemenea, ca cei ce isi vor face in aceste zile pre-comanda pentru NP700, vor primi produsul de abia la inceputul lunii aprilie. Aceasta perioada relativ lunga de timp se datoreaza faptului ca acest laptop va fi lansat oficial abia pe 15 martie, iar producatorii au preferat sa sa isi ia o marja de 2 saptamani, pentru a livra produsele comandate catre toti clientii, indiferent de locatia lor.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...