Laptopul Samsung NP700 Va Fi Lansat In Curand

0

Poate cel mai asteptat laptop Samsung al momentului, Samsung NP700, este de astazi disponibil pentru precomenzi. NP700 face parte din seria de notebook-uri cu ecran de 17 inch(circa 43 de centimetri pe diagonala), special facute pentru gaming, serie cu care producatorii sud-coreeni planuiesc sa atace acest sector de nisa in 2012.

Cat despre caracteristicile tehnice ale acestui notebook, stim ca va avea incorporata noua generatie de procesoare high tech Intel Sandy Bridge, sau mai precis, un procesor Intel quad-core de 2.6 Ghz. De asemenea, caracteristicile placii video vor fi perfect customizabile, insa se pare ca cei de la BestBuy.com pregatesc spre vanzare un astfel de model in care placa video va fi una Nvidia MT536X de 1GB, versiune ce va fi cu mult mai ieftina decat pretul normal de retail, de circa 1700 de dolari americani.

Trebuie sa stiti, de asemenea, ca cei ce isi vor face in aceste zile pre-comanda pentru NP700, vor primi produsul de abia la inceputul lunii aprilie. Aceasta perioada relativ lunga de timp se datoreaza faptului ca acest laptop va fi lansat oficial abia pe 15 martie, iar producatorii au preferat sa sa isi ia o marja de 2 saptamani, pentru a livra produsele comandate catre toti clientii, indiferent de locatia lor.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *