Urmand indeaproape strategia celor de la Apple, cei de la Samsung au decis sa lanseze un model mai avansat de Galaxy S, asa cum si Apple a lansat iPhone 4S si nu iPhone 5, asa cum era vehiculat inainte de lansare. Noul smartphone se numeste Galaxy Advance S si este destinat a fi primul pion important lansat ce de koreenii de la Samsung in anul 2012.

Totusi, la o simpla privire peste specificatiile tehnice, Advance S nu aduce prea multe imbunatatiri fata de modelele Galaxy S anterioare, mai ales in zona de software, acolo unde producatorii au pre-instalat versiunea 2.3 a sistemului de operare Android. Daca tinem cont ca la finele anului 2011 a fost lansat un telefon cu Android 4.0 in UK, rationamentul pentru care producatorii au ales versiunea 2.3 sau macar 3.0 este un pic discutabil.

Pe parte de hardware, Galaxy Advance S va veni cu un procesor Tegra de 1 Ghz dual-core, 768 MB de memorie Ram, cat si cu un display de 10 cm Super AmoLED, capabil sa ruleze in format HD o rezolutie de 480*800.

In ceea ce priveste preturile, momentan nu se stie nimic cu siguranta. Interesant e faptul ca, de data aceasta, lansarea in magazine va avea loc in tarile asiatice in prima faza, pentru ca apoi sa apara oficial si in Europa, Australia, America de Sud si doar la final, in Statele Unite ale Americii. Totusi, mai mult ca sigur ca Samsung Galaxy Advance S va fi in curand disponibil pe Amazon.com sau pe Alibaba.com, astfel ca toti cei ce vor dori s ail cumpere, il vor putea cumpara fara sa mai astepte lansarea telefonului in tara lor.

Vezi si:  Posibile specificatii iPhone 5S dar si pretul sau
Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *