|

Cele mai asteptate smartphone-uri Android ale anului 2018

2017 a fost un an bogat in lansari in domeniul telefoniei si, 2018 ar trebui sa il egaleze in lansari daca nu sa il depaseasca. Pe scurt, 14 smartphone-uri Android sunt asteptate sa se lanseze anul acesta. Iata cateva din acestea.

Nokia 9, finlandezul din gama de varf. Dupa cateva incercari reusite in cadrul segmentelor din gama medie Nokia se pregateste sa isi lanseze la inceput de an primul sau flagship Android. Acest smartphone va recupera ce este mai bun de la concurentii sai principali dar va implementa ma bine anumite concepte. Cu margini curbate, acest Nokia 9 ne duce cu gandul la Note 9 al lui Samsung. Va beneficia de un Snapdragon 845 si de un Android 8.0 Oreo.

Samsung Galaxy S9, aproape niciun secret. Anuntarea procesorului Exynos care ar trebui sa echipeze versiunea europeana a telefonului inteligent S9 si acolitul acestuia, S9 plus s-a facut deja inca de pe data de 9 ianuarie. Se pare ca S9 va fi lansat in trei versiuni anul acesta – unul cu o camera foto dubla si un senzor revolutionar, unul cu memorie mai mare, S9 Plus si un S9 mini. Toate trei telefoanele vor beneficia de  un sistem de recunoastere faciala FaceID, in genul celor de la iPhone X. Razboiul este declarat intre Samsung si Apple anul acesta. Telefoanele urmeaza sa fie lansate la inceputul lunii martie.

LG G7, un sud-coreean care ar putea sa readuca brandul in topuri.  Dupa un G3, LG a lansat un G4 mai putin evolutiv, care nu s-a bucurat de prea mare succes in randul utilizatorilor, un G5 modular pe care nu si l-a dorit nimeni si un G6 nu foarte revolutionar. Insa LG este decis sa se redreseze si chiar a reusit acest lucru lansand V30, un smartphone al carui aparat foto nu are egal. G7 va beneficia de un design unic.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...