Anul acesta, editia Mobil World Congress de la Barcelona a fost dominata in mare parte de smartphone-uri pliabile si dotate cu 5G. Doar Huawei Mate X si Samsung Galaxy Fold au fost singurele telefoane pliabile, prezentate la eveniment, dar nu sunt singurele modele care vor aparea anul acesta. De cand Huawei a anuntat Mate X numeroase sunt dezbaterile in ceea ce priveste alegerea celui mai bun telefon pliabil, dintre cele doua modele.
Cu siguranta opiniile vor fi foarte diferite in legatura cu acest subiect dar un sondaj recent efectuat de Android Authority ne-a dat o idee cu privire la modelul preferat. Mate X a fost incoronat ca cel mai preferat model pliabil.
Sondajul a avut peste 60.000 de participanti, a fost efectuat pe website-ul blogului, pe Facebook, Twitter si pe YouTube. In final, 39% din participantii la sondaj preferau Mate X, iar 28% au ales Galaxy Fold. Surprinzator, 30% au raspuns ca nu o sa isi aleaga niciunul din cele doua telefoane iar restul nu au putut decide.
Un numar mare din cei participanti la sondaj prefera Mate X datorita designului frumos si pentru ecranul mai mare, in modul pliabil. Mate X are un ecran de 6.6 inch, care se poate deschide intr-o tableta de 8 inch. Galaxy Fold are un ecran de 4.6 inch pe partea de exterior, iar un ecran separat in interior care are 7.6 inch in mod desfacut.
Majoritatea care prefera Galaxy Fold mentioneaza ca principal motiv ecranul plastic care se poate zgaria prea usor. Designul lui Fold asigura protectie ecranului pliabil, in timp ce folosim ecranul mai mic din interior. Mate X foloseste ecranul pliabil si in modul de telefon si in modul de tableta, iar unii cred ca asa poate fi zgariat mai usor.
Opiniile vor fi impartiti in continuare dar creden ca la fel ca si in cazul tehnologiei 5G. Hardware-ul si designul telefonului pliabil o sa evolueze pana cand durabilitatea nu o sa mai fie una dintre probleme.

Vezi si:  Google Pixel 5a: iata tot ce trebuie sa stii
Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *