Pixel Fold sau Pixel 7a? google se pregateste sa lanseze un nou smartphone pe piata

0

Potrivit Android Police, autoritatea de reglementare in domeniul telecomunicatiilor (FCC) din SUA a aprobat lansarea unui smartphone Google. Acesta din urma ar trebui sa fie disponibil la vanzare in curand, dar nu se stie daca va fi vorba despre mult-asteptatul Pixel Fold sau despre nu mai putin doritul Pixel 7a.

Google a depus cereri de conformitate pentru numere de model precum GWKK3, GHL1X, G0DZQ si G82U8. Potrivit colegilor nostri, raportul sugereaza ca toate dispozitivele au o placa de circuit comuna si ca cel putin unul dintre ele va suporta 5G mmWave. Dar despre ce modele Pixel este vorba?

Este greu sa iti dai cu parerea in aceste conditii. Putem doar sa ne imaginam ca cel mai probabil este vorba de Pixel 7a, fie si numai pentru ca productia ecranului pentru smartphone-ul pliabil al Google, Pixel Fold, este mai complexa si dureaza mai mult. Se zvoneste ca ecranul nu va iesi din fabrica pana in al treilea trimestru al anului 2023.

Procesul de productie al Pixel 7a, pe de alta parte, este mult mai bine controlat, deoarece se asteapta ca designul sau sa fie foarte asemanator cu cel al Pixel 7, astfel incat totul sugereaza ca nu va aduce, cel putin la suprafata, nicio bulversare fata de predecesorul sau. De ce sa schimbi o echipa castigatoare? Pixel 6a este un smartphone mic care are aproape totul dintr-unul mare.

Celebrul youtuber Dave2D a dezvaluit Pixel Fold din toate unghiurile. Designul smartphone-ului pliabil de la Google este acum aproape un secret. Se pare ca firma a facut alegeri estetice pentru a reduce costurile de productie. Acestea fiind spuse, dispozitivul ar putea fi oferit la acelasi pret ca si Galaxy Z Fold 4 de la Samsung. Este rezonabil sa presupunem ca, in ciuda designului mai pu?in atractiv, diferen?a fa?? de alte telefoane de acest tip va fi în componentele interne, func?ionalitatea sau experien?a de utilizare.

Vezi si:  Zvon: Samsung abandoneaza Android in favoarea TIZEN

Sursa: https://www.phonandroid.com/pixel-fold-ou-pixel-7a-google-sapprete-a-lancer-un-nouveau-smartphone-sur-le-marche.html

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *