|

Ce a adus nou Microsoft Office 2019

La inceputul anului Microsoft a anuntat disponibilitatea Office 2019 pentru clientii cu licente de volum, promitand disponibilitatea generala a retailului in saptamanile urmatoare. Cu exceptia cazului in care sunteti un client de afaceri care doreste sa faca upgrade si nu sunteti gata sa va mutati activitatea Office in cloud, probabil ca asta nu va conta pentru dvs.

Office 2019Ce este Office 2019?

Microsoft Office 2019 este versiunea de licenta permanenta, de sine statatoare a Office. La fel cum a fost Office in zilele dinainte de a fi intrat in competitie Office 365 bazat pe abonamente. Faceti o achizitie o singura data si veti continua sa o utilizati atat timp cat doriti – pe un computer sau Mac. Versiunea de consum, Office Home & Business 2019, nu este inca disponibila, insa Microsoft a anuntat pretul – 249 USD.

Suna bine. De ce sa nu evitati o taxa de abonament pentru Office 365 si sa cumparati o licenta permanenta? Ei bine, exista cateva motive.

Microsoft in mod clar minimizeaza importanta Office 2019

Microsoft a conceput clar Office 2019 ca o etapa pentru companiile care nu sunt gata sa treaca la un model bazat pe abonamente. Destul de corect. Dar, de asemenea, Microsost incepe sa lucreze un pic cu dvs. si sa va lamureasca faptul ca nu pierdeti daca nu mergeti cu Office 365.

Adevarul este ca, in mai, Microsoft a decis sa inghete codul pentru Office 365 – o versiune de abonament actualizata in mod continuu a Office – si sa emita acest lucru ca Office 2019. Nu are nici macar toate functiile pe care Office 356 le are acum.

Continuand, este destul de clar ca Microsoft considera Office 365 versiunea reala si Office 2019 este o idee de raspuns necesara pentru clientii care au rezistat variantei de abonament.

Office 365 ofera chiar mai multe caracteristici si este probabil o afacere mai buna.

Sa vorbim putin despre Office 365

Da, ar putea parea neplacut sa platesti inca o taxa de abonament, dar credeti sau nu, este o afacere buna.

Luati, de exemplu, abonamentul Office 365 Home. Acesta ruleaza 99 de dolari pe an si iata ce puteti obtine:

Sase utilizatori diferiti pot instala versiunea completa a desktop-ului Office (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook si asa mai departe) pe oricate dispozitive doresc. Singura restrictie este aceea ca fiecare persoana poate utiliza Office doar pe unul dintre dispozitivele sale la un moment dat – nu o problema mare. De asemenea, au acces la aplicatiile mobile si online.

Fiecare dintre cei sase utilizatori obtine un terabyte complet de spatiu OneDrive pentru ei insisi.

Sincer, este greu sa gasesti o afacere atat de buna doar pe spatiul de stocare, cu atat mai putin accesul la aplicatiile Office. Am facut o scriere completa de ce Office 365 este atat de mare, asa ca nu vom intra in detalii complete aici. Dar face matematica. Daca aveti cinci sau sase persoane care au nevoie de acces la Office pe anumite computere diferite, veti plati peste 1.000 de dolari pentru licentele Office 2019 (ceva mai putin daca unii dintre ei se califica pentru „editia educationala”). Acesta inseamna o perioada de zece ani de utilizare a abonamentuluia Office 365.

in plus, aruncam o privire asupra modului in care Office 365 se compara cu Office 2019. Office 2019 este o achizitie o data si ati terminat pana cand cumparati o alta versiune. Veti primi actualizari de securitate, dar nu veti avea actualizari importante. Pe de alta parte, Office 365, se actualizeaza periodic cu noi functii.

Si inca un lucru, Office 2019 va rula doar pe Windows 10 si pe orice sunt cele mai recente trei versiuni de macOS. Da, cerinta macOS se schimba din anumite motive.

Office 365, pe de alta parte, functioneaza in prezent cu Windows 7, 8 si 10, dar foloseste si acea schema de schimbare cu trei versiuni pentru macOS.

Cum se compara Office 2019 cu Office 2016?

Office 2019 ofera unele dintre noile functii incorporate in Office 365 de la lansarea Office 2016.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented