Sunt calculatoarele second hand o alternativa buna la calculatoarele noi?

0
calculatoarele second hand o alternativa buna

Calculator second hand sau refurbished, varianta des intalnita in magazinele de specialitate. „Refurbished” poate insemna: produs folosit, reconditionat, remanufacturat, reparat, recertificat, resigilat, etc.

De multe ori, atunci cand trebuie sa-ti achizitionezi un calculator, iti pui aceesi intrebare: unul nou sau unul refurbished? De ce se fereste lumea cand aude de termenul de calculator second hand?

calculatoarele second hand o alternativa bunaPentru ca multi utilizatori inteleg prin acest termen un calculator asamblat din piese diferite obtinute din dezmembrarea altor calculatoare, care nici ele nu sunt noi si, se presupune, ca mai devreme sau mai tarziu, acesta va ceda si va trebui sa reinvestesti din nou.

In ultimii ani, perceptia pentru calculatoare second hand s-a schimbat, in sensul ca poti obtine performanta la preturi mult mai accesibile fata de cele ale calculatoarelor noi. Cumparand un calculator sau un laptop refurbished poti obtine mai multa performanta la aceiasi bani, sau aceeasi performanta pentru bani mai putini.

Tot companiile care comercializeaza aceste calculatoare si accesorii tip -“ Refurbished”- impart aceste produse in 3 tipuri de categorii, respectiv:

  • Gold – produsele din categoria Gold provin din suprastocuri. Acestea sunt din cele mai noi generatii de produse; arata si functioneaza la fel ca si cele noi.
  • Silver – produsele din gama Silver provin fie din produse expuse la raft, fie au fost returnate in perioada de garantie si poate prezinta zgarieturi fine pe carcasa (nu pe Display).
  • Bronze – produsele din gama Bronze provin fie din produse expuse la raft, fie din produse returnate de catre companii si pot prezenta zgarieturi sau urme de folosire pe carcasa (nu pe Display).
Vezi si:  Televizoare cu ecran tactil interactive

Achizitionand de pe internet, din magazinele online ale firmelor autorizate, veti beneficia de garantie garantat. Mai mult, cumparand online, aveti dreptul ca in 30 de zile sa returnati produsul si sa primiti banii inapoi.

Tot pentru satisfacerea nevoilor clientilor lor dar si pentru fidelizarea acestora, multi vanzatori inteleg sa ofere si bonusuri, ex: tastatura, mouse, monitor sh etc.

Exista multiple alte avantaje de care puteti beneficia, daca veti cauta ofertele potrivite, asta pentru ca anumite magazine ofera si livrarea gratuita, pe langa alte bonusuri ceea ce poate face si mai rentabila achizitia calculatorului sh.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *