5 motive sa renunti la incaltamintea de iarna obisnuita

0

Toamna si-a facut oficial simtita prezenta, cu temperaturi care au ajuns la sub 0 grade Celsius la Miercurea-Ciuc. Fara dar si poate, asta inseamna ca trebuie sa trecem la imbracaminte si la incaltaminte adaptata sezonului rece, implicit la cizme, ghete si pantofi mai grosi. Din experienta anilor trecuti, pe piata (iar aici ma refer la produsele de consum, cele destinate a fi purtate pentru un scurt timp) se gasesc produse care doar par de buna calitate, care sunt adeseori la un pret neasteptat de mare, dar care nu se ridica nicidecum la asteptarile utilizatorilor.

Ar fi mai multe motive pentru care am putea renunta la incaltamintea de iarna obisnuita. In fond, pe piata au inceput sa apara cizme ugg, de exemplu, sau alte produse care sunt disponibile la un pret mic si care, totodata, nu au parte de plangeri.

Iar daca vreti motive pentru care e bine sa renuntati la incaltamintea de iarna obisnuita, iata-le:

  1. pentru ca produsele de consum sunt construite pentru profit, iar ele arareori sunt facute astfel incat sa nu incomodeze mecanica obisnuita a corpului;
  2. pentru ca sunt deseori copiate dupa alte tipuri de incaltaminte de lux (vezi doar cate magazine au fost inchise care comercializau cizme ugg contrafacute), dar numai la aspect, nu si la functionalitate;
  3. pentru ca nu sunt rezistente si nu ofera avantaje pe masura pretului de achizitie;
  4. pentru ca la contactul cu apa sarata isi pierd din culoare;
  5. pentru ca, cel putin in privinta cizmelor, majoritatea tind sa faca cute ca urmare a faptului ca nu pot sta drepte.
Vezi si:  Cumparaturi online de la Altex

Cert e ca, in conditiile unor temperaturi scazute, trebuie sa trecem la o incaltaminte adecvata. Altfel, mai ales la ce vreme capricioasa e pe afara, ar fi total nesanatos sa nu facem acest pas.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *