Sisteme de navigatie Dynavin

1

Drumuri lungi si necunoscute pe care frecvent te lovesti de radarele politiei, sau camere de supraveghere a traficului, numeroasele butoane ale masinii care incep sa te enerveze, telefonul care suna continu si la care esti obligat sa raspunzi – sunt doar cateva ingrediente din reteta sigura a unei zile de cosmar care a inceput sa se transforme din exceptie in lucruri tot mai  frecvente.

Ei bine, noi avem solutia salvatoare!

Compania Edotec vine in intampinarea dumneavoastra cu magazinul virtual  www.edotec.ro cu sisteme dedicate de navigatie auto dedicata tuturor tipurilor de automobile.

Partenerul nostru Dynavin a preconizat ca intr-un viitor destul de apropiat se va ajunge la astfel de situatii, fapt pentru care, a imbunatatit si a reusit sa perfectioneze sistemele de  navigatie pe care le comercializeaza in romania pe www.edotec.ro.

Printre functiile pe care le intrunesc aceste sisteme se regasesc: internet 3G, Bluetooth cu A2DP, Screentouch, slot de card SD, conector CAN-BUS cu posibilitatea integrarii comenzilor de pe volan, Radio Tuner AM/FM cu RDS, TV Tuner tip HD, DVD, interfata IPOD, port USB integrat, Televizor digital extern de mare viteza, sistem de navigatie prin GPS prin TMC.

Prestigiul companiei producatoare, Dynavin este adus de tehnologia de ultima generatie incorporata in sistemele de navigatie auto pe care le produce la standarde inalte in conformitate cu normele UE in vigoare.

Si pentru ca invingatorii nu pot sta decat la aceeasi masa Edotec si Dynavin au incheiat un parteneriat de comercializare exclusiva pe piata din Romania  incepand cu data de 20 iunie 2011.

Pentru a face cumparaturi online sau doar pentru a va documenta asupra performantelor navigatiilor dedicate oferite, va invitam pe magazinul www.edotec.ro de unde va puteti alege sistemul de navigatie auto tip GPS de care aveti nevoie.

Despre Edotec.ro

Magazinul online Edotec.ro este administrat si operat de Societatea Comerciala DON 20 S.R.L. Din luna iunie 2011, Edotec este unic distribuitor pe piata din romania al producatorului german de navigatii dedicate Dynavin.

Matei Ionut Bogdan
Sales manager
S.C. DON 20 S.R.L.
www.edotec.ro

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

1 thought on “Sisteme de navigatie Dynavin

  1. sistemul de navigatie dynavin este produs in china sua germania?exista modul/modem 3g si pentru sistemul de navigatie pt kiasportage 2011?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *