Black Friday la Evomag, Vineri 13.04.2012

0

Vineri, 13.04.2012, este Black Friday la Evomag. Ce presupune acest lucru? Practic, timp de o zi, cumparatorii vor avea parte de 24 de ore de promotii fantastice, reducerile mergand pana la 50% din pretul initial de achizitie.

Traditia spunand ca de Pasti trebuie sa ne innoim, aceasta promotie pica cum nu se poate mai bine.

Inspirat dupa modelul american de succes, promotiile de tip Black Friday incep sa prinda extrem de bine pe piata din Romania. Este o situatie Win-Win, pe deoparte cumparatorul are parte de reduceri substantiale, pe de cealalta parte, retailerul realizeaza o cifra de afaceri considerabila, practic volumul foarte mare de vanzari compensand potentiala pierdere rezultata din reducerea preturilor.

Despre Black Friday:

Black Friday (Vinerea Neagra) este prima Vineri de dupa Ziua Recunostintei, marcand practic debutul sezonului de cumparaturi de Craciun. In aceasta zi sunt cele mai mari reduceri de preturi, acest fapt generand vanzari fabuloase. Fiind o veritabila sarbatoare pentru americani, majoritatea companiilor ofera zi libera angajatilor sai, pentru  ca acestia sa profite la maximum de aceast regal de reduceri.

Vrei reduceri? Vezi produsele aflate la promotie !

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *