Castiga un laptop de la Libris

0
Campanie Libris

La incheierea unui an scolar greu si solicitant, magazinul online Libris.ro pregateste o oferta de carte speciala, ideala pentru premiile ce vor fi acordate elevilor cu cele mai bune rezultate la invatatura.

Campanie Libris

25.000 de titluri de carte va asteapta in magazinul online Libris.ro in categoriile beletristica, carti de literatura, carti de cultura generala sau cartile pentru copii, adaptate varstei si preferintelor fiecaruia.

Cele mai noi titluri de carti de vacanta se pot comanda din enciclopedii pentru elevii cei mari sau enciclopedii pentru copii .

Si pentru ca ne alaturam festivitatilor de premiere, oferim prin tragere la sorti un premiu special.

Participare la concurs:

Cunparaturile online cu valoarea mai mare sau egala cu 75 lei plasate pe magazinul Libris in intervalul 07-12 Iunie 2016 vor fi inscrise automat in concursul care va desemna in data de 17 iunie castigatorul marelui premiu: un Laptop Dell Inspiron, in valoare de 1.899 de lei !

Tot din respect pentru clientii nostri fideli, incepand din anul 2013 Libris.ro ofera transport gratuit prin curier, indiferent de valoarea comenzii, in orice colt din tara, fiind in prezent singurul magazin online din Romania care a permanetizat o asemenea facilitate.

Despre S.C. Libris S.R.L. Brasov:
Libris.ro detine in prezent parteneriate cu peste 600 de edituri din Romania si pune la dispozitia publicului titlurile a circa 900 de edituri din strainatate, la categoria “Carti in limba engleza”, iar din anul 2011 a devenit cel mai important furnizor de carte pentru emag.ro.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *