|

Cu ocazia aniversarii a 7 ani de activitate Libris ofera cadouri la fiecare comanda

Pentru fiecare comanda plasata in data de 20 mai 2016, Libris.ro ofera cadouri pentru a sarbatorii aniversare a 7 ani plini de succes pe piata online din Romania.

librarie online

www.Libris.ro

7 ani plin de succes pentru Libris.ro

In era internetului cea mai mare librarie online din Romania a demonstrat cu ajutorul echipei sale de profesionisti ca inca exista interes si pasiune pentru carti tiparite.

In cei 7 ani de activitate Libris a reusit sa totalizeze peste 5 milioane de carti expediate in peste 1.300.000 de comenzi. Numarul mare de comenzi onorate si de clienti satisfacuti face ca Libris online sa se plaseze pe locul intai in domeniul distributiei de carti online. Din momentul lansarii si pana in prezent site-ul Libris.ro a cumulat 10.700.000 de accesari, dovada a unei strategii de dezvoltare de succes.

Peste 7000 de cadouri in valoare totala de 80.000 lei

Pe data de 20 mai 2016 Libris.ro isi rasplateste clientii cu cadouri si surprize pentru fiecare comanda plasata. Campania se desfasoara pe tot parcursul zilei, pana la miezul noptii. Pentru aceasta data, echipa Libris anunta si reduceri la peste 90.000 de titluri din toate categoriile de carte disponibile in magazinul online, cele mai mari reduceri fiind in categoriile dezvoltare personala , noile titluri din literatura copii si  jocuri.

Am pregatit pentru cititorii Libris 7.000 de cadouri in valoare de 80.000 de lei si reduceri irezistibile la peste 90.000 de titluri, dar si la categoria de jocuri pentru copii. Garantam minimum un cadou pentru fiecare comanda!” – Laura Teposu, Director Dezvoltare.

Despre magazinl online Libris.ro
Libris.ro a fost lansat in anul 2009 si este divizia online a Libris SRL, o companie care a cumulat peste 25 de ani de experienta in domeniul distributiei de carte.
In anul 2013 Libris.ro a devenit primul magazin online din Romania care a oferit transport gratuit prin curierat pentru orice comanda indiferent de pretul acesteia.
In anul 2014 libraria online s-a alaturat proiectului Salvati Copiii pentru a combate rata mortalitatii infantile in Romania. Prin acest proiect, clientilor Libris li s-a oferit optiunea de a dona sume incepand de la 1 leu pentru Salvati Copiii.

Loredana Tudor
Marketing Manager
loredana.tudor@libris.ro
0728.148.692

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...