In ultima vreme, cumparaturile on-line sunt tot mai frecvente si au devenit metoda preferata de client, din cauza usurintei de gasire a produselor si cel mai important, metoda de plata.

Acest lucru este adevarat, si pentru clientul care cauta electrocasnice: masini de spalat, frigidere side-by-side, aparate de aer conditionat, aragazuri, rufe si vase, dar chiar si la electrocasnice mici precum: roboti de bucatarie, prajitoare, friteuze, cantare de bucatarie fiare de calcat.

Mai sunt produsele electronice, clasificate dupa functie de utilizare si anume: all in one pc, laptopuri, desktop pc, componente, hdd externe, periferice etc, tablete, telefoane-gps, telefoane de ultima generatie, camera foto-video, unde poti gasi televizoare led sau crt, tv-home cinema etc.

Dintre toate magazinele on-line de electronice si electrocasnice, mi-a atras atentia Altex. Site-ul are o interfata user friendly care este usor navigabila, design placut si multe oferte si preturi mici.

Am facut un research la mai multe magazine si Galaxy s3, l-am gasit cel mai ieftin la ei. Telefoanele Smasung, au un raport calitate/pret mult mai bun pe parte de hardware, spre deosebire de iPhone-uri. Pe parte de software sistemul de operare iOS este fluid in aproape orice inconjurari.

In plus la cumpararea a 2 televizoare led , primeam o reducere mare, am decis sa-mi cumpar un televizor full hd si inca unul mai mic in bucatarie.

Pe data de 14 noiembrie cand au si implinit 20 de ani de existenta, au anuntat un numar de vanzari record. In aceeasi zi au avut reducere la toate produsele, reducere sub forma unui voucher, care se poate fi utilizat intre data 16 noiembrie – 16 decembrie.

Vezi si:  Reparatii aer conditionat Bucuresti - ajutor de nadejde

Campania a fost desfasurata pentru a celebra impreuna cu clientul aniversarea Altex, clientii au reusit sa faca posibila pozitia de lider pe piata de retail din Romania a companiei, in acelasi timp a fost si un “va multumim ca ne tineti in varf, chiar si in perioada de pre-crizei, cat si in timpul ei”, a spus fondatorul Altex.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *