Avantajele utilizarii mopului cu aburi

0
mop cu aburi

Curatenia este unul dintre factorii esentiali pentru o viata sanatoasa. O casa in care domneste praful inseamna probleme respiratorii, alergii sau alte afectiuni ce ne pot afecta serios sanatatea iar mentinerea curateniei este unul dintre aspectele ce ar trebui sa ne preocupe in mod deosebit.

Din pacate, mentinerea unei case curate inseamna timp si efort, pe care multi dintre noi nu il avem datorita ritmului trepidant de viata. Din fericire, secolul 21 ne pune la dispozitie o serie de aparate revolutionare ce au ca scop mentinerea curateniei printre care se numara si mopul cu aburi.

mop cu aburiAcesta este compus dintr-un mic boiler ce are rolul de a incalzi apa pana la temperatura de fierbere, iar vaporii rezultati vor fi eliberati cu o presiune mare (de pana la 5 bari) pentru a curata eficient suprafata murdara.

Mopul cu aburi este mai eficient la indepartarea murdariei

Curatenia realizata cu ajutorul unui mop cu aburi este mult mai usor de facut si are un grad mai mare de profunzime deoarece mizeria este mai intai inmuiata iar indepartarea acesteia se face astfel mai usor.

Mai mult decat atat, suprafetele curatate sunt si igienizate datorita temperaturii inalte ale vaporilor eliberati. De altfel, majoritatea studiilor efectuate in ultimul timp au subliniat faptul ca folosirea unui mop cu aburi poate elimina 99% dintre bacteriile aflate pe suprafatele curatate.

Mopul cu aburi este un aparat ieftin si usor de utilizat, iar mirosul casei va ramane unul natural si proaspat datorita faptului ca mopul cu aburi nu foloseste produse chimice pentru a curata podelele.

Acesta poate fi utilizat pentru a curata toate tipurile de podele, indiferent daca acestea sunt placate cu gresie, pardoseala, parchet, linoleum sau marmura. Aburul generat si microfibra cu care este imbracat capul mopului poate curata la fel de bine atat rosturile gresiei cat si suprafetele exterioare ale unui frigider.

Vezi si:  Cum decizi daca iti trebuie o oala sub presiune

Un mop cu aburi performant poate fi de mare ajutor si in baie, deoarece acesta poate indeparta depunerile de calcar indiferent unde sunt situate (robineti, cada, chiuveta, etc), petele ce se formeaza pe plasticul cabinei de dus sau poate fi folosit la dezinfectarea vaselor de toaleta.

Avantajele utilizarii unui mop cu aburi sunt numeroase

Este un lucru foarte bine cunoscut ca un mop obisnuit va lasa podeaua umeda o perioada mai lunga de timp, iar pentru uscarea acesteia va trebui sa deschidem mai multe geamuri, lucru ce va deveni neplacut pe parcursul anotimpului rece.

Mopurile cu aburi de la www.ieftinesibune.ro vor inlatura aceste neajunsuri deoarece temperatura inalta a aburilor va lasa in urma o podea curata si uscata.

Mai mult decat atat, un mop cu aburi de calitate va lasa in urma o podea curata si stralucitoare, lucru ce este destul de greu de realizat cu ajutorul unui mop traditional , ce lasa in urma o podea lipicioasa.

Pentru a fi siguri ca am ales cel mai bun mop cu aburi trebuie sa avem in vedere puterea acestuia. Cu cat aceasta este mai mare, cu atat aburul va fi incalzit mai rapid.

Alimentarea aparatului este deosebit de importanta deoarece aceasta trebuie sa ne asigura o functionare si o autonomie indelungata. De obicei, acestea sunt alimentate la reteaua de curent electric sau functioneaza pe baza de acumulatori.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *