Au inceput reziviile la instalatiile de apa, apa este din ce in ce mai murdara, devine din ce in ce mai putin potabila, de altfel cu foarte multi ani in urma apa in inceput sa fie cat mai putin potabila, acum chiar deloc.

Si cu toate astea avem nevoie de apa.

Fireste, optam pentru apa imbuteliata existenta in comert, dar din pacate nici  macar pentru aceasta nu mai putem garanta.

Magazinul de electrocasnice online Electrofloridin.ro doreste ca rupa tacerea si sa va faca acum cunoscuta una din variantele pentru care noi garantam sa aveti apa potabila chiar de la robinetul bucatariei dumneavostra.

Acordati-ne cateva minute din timpul dumneavoastra pretios pentru ca mai tarziu sa ne fiti recunoscatori.

Este vorba de produsele de filtrare casnice pe care le gasiti la filtre de apa.

Electrofloridin activeaza in lumea comertului electronic de aproximativ 3 ani, insa firma mama detine o experienta in domeniu de peste 15 ani.

Inca de la inceputurile noastre in comert, aceasta problema a apei ne-a preocupat, si astfel cautand o solutie putem spune ca de mai bine de 10 ani ne bucuram de o colaborare reusita cu unul din marii producatori de astfel de sisteme de filtrat apa.

Ei bine…..da…..v-ati dat seama!

Vorbim despre sistemele de filtrat apa BRITA.

Brita a luat nastere in anul 1966, fiind inventata de germanul  Heinz Hankammer

In 1996 a avut viziunea de viitor de a imbunatatii apa normala de la robinet prin cele mai simple mijloace posibile, dezvoltand un filtru pentru producerea de apa desalinizata, la fel de pura ca si apa distilata. Braita, numele ficei sale a fost ales ca si nume al comapniei.

In 1970 a creeat prima cana pentru filtrarea apei pentru uz casnic

In 1980 a lansat primul filtru de apa profesional pentru uz comercial si totodata inceperea distributiei internationale.

In 1992 Brita este premiata de Ministerul femeilor, Muncii si Bunastarii Sociale din Landul Hessen fiind o „companie ce promoveaza femeile”, si tot in acelasi an introducerea primului program de reciclare pentru cartusele filtrante.

Lista acestor perpetuari este foarte mare, Brita a reusit sa acapareze piata in domeniu ajungand astazi unul din cei mai cunoscuti pe aparate de filtrat apa.
Electrofloridin comercializeaza in magazinul sau cani pentru filtrat apa. Aceste cani sunt dispuse cu un cartus special care filtreaza apa.

Cartusul filtrant BRITA Maxtra, cu o tehlogie unica de filtrare Maxtra in 4 pasi, are o capacitate de reducere a depunerilor de calcar imbunatatita cu 20% fata de cartusul BRITA Classic. Mai mult , el reduce si alte substante, cum ar clorul, care afecteaza gustul si mirosul apei de la robinetul dumneavoastra, reduce  materialele grele (cupru, plumb) precum si unele pesticide.

Reduce deasemenea, impuritatile organice.

Rezultatul este o apa mai curata, mai limpede si cu un gust deosebit pentru baut, prepararea bauturilor calde sau reci si a mancarurilor delicioase.

De asemenea veti avea mult mai putine depuneri de calcar pe aparatele dumneavostra electrocasnice.

Pentru o viata sanatoasa, nu intarziati sa accesati magazinul online www.electrofloridin.ro pentru a va procura aceste cani de filtrat apa care nu ar trebui sa lipseasca din casa nimanui.

Despre Floridin Electrotradin Impex Co

S.C. Floridin Electrotradin Impex Co S.R.L. este comerciant de produse electronice, electrocasnice si de uz personal, ce activeaza in mediul offline din anul 1997, cu showroom in Magazin Bucur Obor, Sos. Colentina, nr. 2 Bucuresti.Din anul 2009 dorind sa fie mai aproape de client, 24 din 24 de ore, lanseaza magazinul de electrocasnice online www.electrofloridin.ro.

 

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *