Cele mai ieftine masini de spalat din Romania

0

O sa incercam sa va prezentam in cele ce urmeaza cele mai ieftine masini de spalat rufe din Romania. Acestea sunt la un pret decent apropiat de salariul minim pe economie. De asemenea daca alegeti sa achizitionati o masina de spalat online puteti chiar sa platiti in rate, iar livrarea acesteia se va afce bineinteles gratuit.

Topul nostru este pe baza recomandarilor facute de catre clienti pe baza produselor achizitionati online. Chiar daca cele mai multe masini de spalat sunt achizitionati offline, si magazinele online au acum un aport foarte mare.

1. Heinner HWM-6100S

Heinner HWM-6100S este garantat una dintre cele mai laudate si eficiente masini de spalat vanduta de catre Heinner. Display-ul acestui model HWM-6100S este de tip LCD. In ciuda pretului oarecum atragator de aproximativ 999 lei (vezi pret actual), modelul Heinner HWM-6100S reuseste sa fie eficient si sa ajute mult in orice gospodarie. Fiind un model foarte economa clasa de eficienta energetica este A++, cea de spalare este C. Incarcarea este de tip frontal avand o capacitate foarte buna pentru orice familie – 6 kg.

Asemeni si celorlalte masini de spalat de la Heinner, si aceasta are un nr. de peste 15 programe in totalitate printre care se enumera si programul de spalare rapida ce atinge 15 min pe mod urgenta. Cuva este construita din Otel inoxidabil, astfel nu o sa aveti probleme cu ruginirea acesteia. Observand dimensiunile de 84.5 x 59.7 x 49.7 se observa ca nu difera mult fata de alte modele.

Vezi si:  Solutie completa pentru bucatarii

Chiar daca marca Heinner nu are un bun prestigiu ca si celelalte, la un pret de sub 999 lei nu mai poate exista nici o obiectie tinand cont de dotarile avute si numarul functiilor.

2. ARCTIC CB1200A+

Masina de spalat haine produsa de ARCTIC va este eficienta si practica. In mod normal, consumul de energie e de 0.688 conform clasei A+. Afisajul acestui model de masina de spalat CB1200A+ este de tehnologie LED afisand functiile: etapa spalare. Tamburul este realizat din Otel inoxidabil, deci nu trebuie sa na faceti griji cu depunerile de calcat sau stricarea acestuia. Dimensiunile sunt normale si anume 84 x 60 x 45, fiind un model nonslim, de culoare alb. La centrifugare produsul de fata este foarte bun deoarece vine cu 1200 RPM fiind destul de util. Masina aceasta de spalat rufe are un numar de exact fix 11 programe. Ca programe ale lui ARCTIC CB1200A+ enumeram programele consum redus de curent, haine delicate, Bumbac, program Mix, spalare manuala, prespalarea hainelor murdare, Clatire suplimentara, s.a.

Prezenta sistemului automat ce ajusteaza consumul de apa utilizata face acest model ARCTIC ca fiind mai econom decat alte modele cu acelasi pret. Este o buna recomandare pentru orice familie, pretul nu depaseste foarte mult suma de 1000 lei si se poate achizitiona online in rate.

3. ARCTIC AL 1200A+

Acesta este a doua masina de spalat marca Arctic din prezentarea noastra. Modelul AL 1200A+ este foarte ieftin ce se remarca datorita ergonomiei dar si prin pretul decent. In general, consumul mediu de energie este de 0.743 mentinand clasa A+. Consumul de apa in program standard este de 33 cu un consum anual de de numai 7260 litrii apa. Afisajul acestei masini AL 1200A+ este de tehnologie LED si afiseaza statusuri pentru etapa spalare si multe altele. Masina AL 1200A+ este foarte utila in orice locuinta cu o capacitate de incarcare cu haine de chiar 5 kg.

Vezi si:  Filtre de apa pentru potabilizarea apei de la robinet

Aceasta masina de spalat ARCTIC AL 1200A+ are un nr de fix 11 programe in totalitate printre care se enumera si programul extrem de rapid de spalare ce ajunge la 14 min pe program fortat. Selectorul pentru centrifugare din echiparea masinii va ofera posibilitatea sa alegeti programul special de centrifugare la sfarsitul splarii. Datorita sistemului de reglare automata a consumului de apa, acest model e catalogata extrem de economa deoarece se utilizeaza curent doar ca se calculeaza automat.

Toate ca toate va recomandam sa nu puneti mare accent pe pretul electrocasnicului in cazul in care doriti sa va achizitionati o noua masina de spalat. Marca, numarul functiilor, clasele de consum sunt poate cele mai importanti factori pentru cele mai multe masini de spalat.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *