Filtre de apa pentru potabilizarea apei de la robinet

0
Filtre de apa pentru potabilizare apei de la robinet

Consumul unei ape sanatoase si debarasate de clor, de pesticide, de metale grele, poluanti si bacterii este acum facil si accesibil tuturor la preturi accesibile datorita filtrelor pentru potabilizarea apei de la robinet. Un singur filtru de apa amplasat pe robinet permite obtinerea intr-un timp scurt unei ape sanatoase si pure.

Filtre de apa pentru potabilizare apei de la robinetNu toata lumea isi permite sa amplaseze un sistem de filtrare a apei pe intreaga retea de distributie a apei. Fie stai in chirie, fie esti plecat in delegatie pentru mai multa vreme, nu iti doresti sa investesti intr-un dispozitiv fix de filtrare a apei, filtrul de apa asezat pe robinet reprezinta cea mai potrivita solutie.

Tipuri de filtre de apa pentru potabilizarea apei de la robinet

Primul tip de filtru de apa despre care vom vorbi este cel simplu care filtreaza din apa tot felul de impuritati mecanice dar si unele substante chimice, bacterii virusi, metale grele, clor sau mirosuri. Aceste filtre de apa vin in doua variante – cele conectate direct la instalatia cu apa si cele de tip recipient in care se toarna apa manual precum cana de filtrare a apei. Filtrele de apa care se alimenteaza direct de la conducta de apa vin cu mai multe variante si mai multe stadii de filtrare a apei de la 1-6. Si preturile acestora variaza intre 500 si 1500 de lei.

Un alt model de filtru de apa sunt ionizatoarele de apa care, chiar daca au un pret mai ridicat reprezinta cea mai buna solutie pentru filtrarea apei la domiciliu. Acest tip de filtre separa apa alcalina de apa acida. Pentru consum se recomanda o apa alcalina cu un PH de minim 7, intre 8 si 9 preferabil.

Vezi si:  Canile cu filtre de apa

Filtrele cu osmoza inversa sunt filtre care, pe langa, filtrele de apa simple dispun de un dispozitiv care face osmoza inversa menit sa opreasca orice impuritate din apa. Apa rezultata este asemanatoare apei distilate. Inconvenientul acestor filtre de apa cu osmoza inversa este ca elimina si mineralele din apa si substantele benefice organismului nostru.

Pretul filtrului de apa nu ar trebui sa fie hotarator. Chiar daca un filtru de apa este mai scump asta nu inseamna ca este mai eficient decat unul mai ieftin. Exsta cazuri in care singura diferenta este data de felul in care arata robinetul prin care curge apa filtrate. Calitatea apei trebuie sa primeze, nu pretul filtrului de apa.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *