|

Este rentabil sa investim in achizitia unui laptop sh?

In momentul de fata, laptopurile second hand capata din ce in ce mai multa popularitate pe piata si reprezinta solutii fiabile pentru toate buzunarele, atat pentru persoane fizice, cat si pentru firme.

laptopuri second handLaptopurile second hand sunt mai ieftine fata de cele noi si au configuratii avansate in raport cu pretul. Laptopurile second hand disponibile la magazine specializate sunt o alegere intr-adevar avantajoasa, prin faptul ca au costuri reduse si pastreaza functionalitatea in parametri ideali. Daca hotarati sa achizitionati laptopuri second hand de la o astfel de firma, puteti beneficia de discount-uri substantiale, livrare gratuita, garantie extinsa, factura, bonusuri si multe altele.

Unul dintre principalele avantaje ale unui laptop second hand ar fi pretul accesibil. Un laptop nou achizitionat din magazin poate ajunge si la cateva mii sau zeci de mii de lei, pe cand unul second hand reprezinta o solutie mult mai accesibila.

Desi o mare parte a oamenilor insusesc termenul de second hand unei calitati scazute, parametrii functionali ai unui laptop second hand se pastreaza la un nivel optim.

Un alt avantaj al laptopurilor second hand este posibilitatea de upgrade. Piesele si componentele se gasesc foarte usor in magazine specializate, cat si online. In cazul in care specificatiile tehnice nu sunt multumitoare, oricand se poate face upgrade in privinta unor componente, atata timp cat laptopul suporta acest lucru.

Daca sunt achizitionate de la magazine specializate, laptopurile second hand vin si cu garantie, intrucat inainte de vanzare sunt atent verificate pentru remedierea eventualelor defectiuni si pot avea parte chiar de upgrade-uri de componente. De regula aceste bateria laptopurilor sh sunt in stare buna, avand o autonomie de minim o ora. Desigur, aveti oricand optiunea de a face upgrade si a cumpara o baterie noua daca laptopul este unul pe care doriti sa il folositi pentru mai multi ani.

Rezumand aceste avantaje, un laptop second hand prezinta un pret avantajos, disponibilitatea componentelor si o functionare optima. Piata laptopurilor second hand, fiind una foarte variata, poate multumi orice exigente, fara a lasa o gaura majora in buget.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...