Exista doar un singur 27 ascuns in aceasta imagine – daca il gasesti in 20 de secunde, ai o vedere de linx!

0

Poti sa gasesti cel mai ciudat dintre toate aceste numere “72”? Aceasta este provocarea acestui mic joc de iluzie optica.

Ultima ta vizita la oftalmolog a fost o joaca de copii. Crezi ca ai ochi buni, dar ai oare o buna capacitate de observatie si concentrare? Nu sunt atat de sigur… Acum este momentul sa o dovedesti in cateva secunde cu un joc simplu care combina observatia si iluzia optica. Mai simplu de atat nu se poate decat acest joculet: gaseste un numar ascuns printre multe altele, toate identice. Aici, scopul este de a gasi “27” ascuns printre o mare de “72”.

Atentie, jocul nu ar fi o provocare buna fara o limita de timp: pentru a reusi in aceasta provocare, ai la dispozitie doar 20 de secunde pentru a gasi celebrul numar “27” in imagine. Acum stii tot ce trebuie sa stii pentru a-ti incerca norocul. Esti gata? Iata imaginea pe care trebuie sa o privesti cu atentie.

L-ai gasit? Daca nu, iata cateva indicii. Prima capcana este, evident, fundalul aplicat imaginii. Fundalul albastru neon este conceput pentru a-ti perturba vederea si capacitatea de a distinge detaliile si de a-ti mentine atentia. Ai nevoie de un mic sfat care sa te ajute? Incepe cu o privire de ansamblu rapida a imaginii, apoi concentreaza-te asupra unei parti a acesteia. Cerne-o  inainte de a trece la o alta parte. Tot nu reusesti sa te prinzi? Atunci priveste partea de sus a imaginii. Daca nu, nu intra in panica, ti-am oferit solutia in partea de jos a acestui articol.

Trebuie sa stii ca aceste mici teste vizuale sunt bune pentru stimularea creierului si a capacitatilor cognitive: iti stimuleaza puterea de observatie, simtul detaliului, atentia si, de asemenea, o anumita cantitate de memorie… Sa trecem la solutie, pe care o gasesti in imaginea de mai jos. Solutia a fost incercuita cu rosu pentru a te ajuta sa o identifici dintr-o privire de aceasta data.

Vezi si:  Castiga un laptop de la Libris

Sursa: https://www.linternaute.com/lifestyle/loisirs/4340991-article/

 

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *