|

De ce sa cumperi un smartwatch – cateva motive

Ceasurile inteligente au invadat actualitatea tehnologica in ultimele luni. Daca cei mai mari producatori de telefoane si-au lansat deja ceasurile inteligente pe piata asta inseamna ca ceasul inteligent reprezinta un gadget cu potential. Iata de ce ar trebui sa iti cumperi si tu un smartwatch.

Pentru noutate. Exista in ziua de azi pe piata tot felul de telefoane inteligente cu aplicatii noi si interesante insa un smartwatch reprezinta cu adevarat o noutate. Utiizatorul comun va trebui sa il testeze, sa ii testeze utilitatea.

Din nevoie. Smartwatchul, pe langa telefon, este un obiect pe care il avem in permanenta cu noi. Putem primi apeluri, notificari, mesaje text, emailuri, putem asculta muzica si multe altele. Si asta fara sa fim nevoiti sa ne scoatem telefonul inteligent din buzunar, totul se intampla la incheietura mainii.

Pentru aplicatii. Aplicatiile simple si intuitive le vor permite utilizatorilor sa execute o serie de sarcini simple fara sa fie nevoiti sa manipuleze direct telefonul. Viitorul ceasului inteligent se anunta a fi unul intuitiv. Daca unele aplicatii ne ajuta deja sa controlam anumite schimbari corporale precum pulsul,  distanta parcursa pe jos, ideile merg pana la a propune un GPS integrat pentru a localiza in caz de nevoie copiii de exemplu. In plus, au aparut deja pe piata smartwatchuri penru copii pentru ca parintii sa ii poata supraveghea si localiza in caz de nevoie.

Pentru design. Ceasul reprezinta un accesoriu ce se poarta cu eleganta. Producatorii de ceasuri inteligente propun o multime de modele, de la cele sport la cele mai elegante si mai sofisticate.

Pentru producator. Reputatia producatorului care propune ceasul inteligent este de asemenea importanta. Un iWatch de exemplu se va vinde ca painea calda de fanii Apple. Samsung si Apple sunt liderii in acest domeniu, sunt principalii rivali de pe piata.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...