De ce sa cumperi un smartwatch – cateva motive

0

Ceasurile inteligente au invadat actualitatea tehnologica in ultimele luni. Daca cei mai mari producatori de telefoane si-au lansat deja ceasurile inteligente pe piata asta inseamna ca ceasul inteligent reprezinta un gadget cu potential. Iata de ce ar trebui sa iti cumperi si tu un smartwatch.

Pentru noutate. Exista in ziua de azi pe piata tot felul de telefoane inteligente cu aplicatii noi si interesante insa un smartwatch reprezinta cu adevarat o noutate. Utiizatorul comun va trebui sa il testeze, sa ii testeze utilitatea.

Din nevoie. Smartwatchul, pe langa telefon, este un obiect pe care il avem in permanenta cu noi. Putem primi apeluri, notificari, mesaje text, emailuri, putem asculta muzica si multe altele. Si asta fara sa fim nevoiti sa ne scoatem telefonul inteligent din buzunar, totul se intampla la incheietura mainii.

Pentru aplicatii. Aplicatiile simple si intuitive le vor permite utilizatorilor sa execute o serie de sarcini simple fara sa fie nevoiti sa manipuleze direct telefonul. Viitorul ceasului inteligent se anunta a fi unul intuitiv. Daca unele aplicatii ne ajuta deja sa controlam anumite schimbari corporale precum pulsul,  distanta parcursa pe jos, ideile merg pana la a propune un GPS integrat pentru a localiza in caz de nevoie copiii de exemplu. In plus, au aparut deja pe piata smartwatchuri penru copii pentru ca parintii sa ii poata supraveghea si localiza in caz de nevoie.

Pentru design. Ceasul reprezinta un accesoriu ce se poarta cu eleganta. Producatorii de ceasuri inteligente propun o multime de modele, de la cele sport la cele mai elegante si mai sofisticate.

Pentru producator. Reputatia producatorului care propune ceasul inteligent este de asemenea importanta. Un iWatch de exemplu se va vinde ca painea calda de fanii Apple. Samsung si Apple sunt liderii in acest domeniu, sunt principalii rivali de pe piata.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *