|

Nunta – un eveniment important, unic in viata

Nunta este un moment extrem de important in viata tuturor celor care fac acest pas. Insa, daca stam sa analizam si sa privim intr-o alta ordine de idei, nunta poate deveni un moment haios atunci cand mirii au doua picioare stangi. Daca vrei sa nu ai parte de un astfel de moment haios la nunta ta, alege sa iei lectii de dans, speciale pentru nunta. Dansul mirilor nu va mai fi un stres daca stii ce ai de facut.

Oferta de lectii de dans pentru nunta a scolilor de dans

Majoritatea scolilor de dans au in oferta lor cursuri de dans pentru nunta, deci nu iti va fi foarte greu sa gasesti o scoala de dans aproape de serviciul sau de casa ta.

Dansul in doi inseamna mai mult decat simple elemente de miscare, inseamna romantism, intelegere si, nu in ultimul rand, comunicare intre parteneri. Raportandu-ne strict la dansul mirilor, un dans cu totul si cu totul special, sentimentele care trebuie transmise sunt cu aparte, completate de eveniment in sine.

Pentru reusita in dansul mirilor, acordati o atentie sporita sau mai mare melodiei de deschidere a dansului. Este foarte important ca melodia sa fie pe placul vostru dar si sa va aminteasca de momente speciale ! Amintirea primei intalniri sau primului sarut corelata cu pasii de dans invatati va ofera cheia succesului.

De ce aveti nevoie de lectii de dans? Raspunsul este foarte simplu: exista foarte multe cupluri care aleg, pentru dansul mirilor, un stil de dans care nu li se potriveste sau pe care nu il pot dansa decat dupa cateva zeci de ore de exercitiu. Este foarte important sa fii consiliat / a in alegerea melodiei, coregrafiei si stilului de dans ce urmeaza sa fie momentul de deschidere al evenimentului vostru.
Dansul mirilor este un moment special, caruia trebuie sa i se acorde atentia cuvenita. In iuresul pregatirilor de nunta, bifati pe lista si lectiile de dans.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...