|

O cazare intr-un colt de rai

Nu de mult cautam inspiratie de calatorie pe net…ca tot omul. Oare ce locuri sa mai vad? Ce sa mai vizitez? Nu aveam in minte decat primele doua optiuni ale oricarui om: munte sau mare.

Si tot cautand, am gasit alternativa la acestea. Clisura Dunarii sau Defileul Dunarii. Este situata de-a lungul malului nordic al Dunarii. Este delimitata de Raul Nera la nord-vest si de Cazanele Dunarii la est.

DSC05356Zona este una mai mult decat spectaculoasa din punct de vedere geografic dar si al diversitatii biologice cuprinzand un numar important de rezervatii naturale toate fiind mici parti de rai din cadrul Parcului Natural Portile de Fier: 9 km de….altceva de vazut, de simtit si amintiri placute.

Lungimea Cazanelor Dunarii este de 9 km. 9 km de natura, de aer curat, de lectii de viata de la natura in care te invata ca omul, profitand de toata tehnologia si educatia nu poate crea un cadru atat de spectaculos, unic, in care sa reuneasca atat de multe elemente contrastante, sa combine atat de multe culori si totusi sa genereze o adevarata splendoare si incantare. Nici filtrele din aplicatiile de pe telefon, nici obiectivele profesionale sau luminile alese cu atentie ale fotografilor nu vor putea echivala acele cadre perfecte. Clisura Dunarii este un loc unic, o revolutie olfactiva si o mare doza de sanatate si relaxare.

Casa Dorului, Casa Dorului.ro: o completare suficienta pentru un concediu perfect

In aceasta regiune a Romaniei se gaseste intr-un loc la fel de linistit ca si climatul in care este amplasata- Casa Dorului. O pensiune in care te poti relaxa alaturi de familie sau prieteni, care armonizeaza cu natura si pare a fi desprinsa din acest cadru. Personalul calm si cald, amabil si discret deopotriva, iti va pune la dispozitie totul pentru o vacanta perfecta fara ca macar sa simti prezenta lor acolo. Iti ofera conditii excelente de cazare, o curatenie exemplara si intotdeauna cele mai bune sfaturi pentru petrecerea timpului in functie de dispozitie, genul de activitati pe care vrei sa le intreprinzi, varsta turistilor sau pasiunile lor.

Zona Cazanelor Dunarii este o zona atat de complexa, cu elemente de istorie puternice, peisaje spectaculoase, un relief diversificat ce faciliteaza deopotriva practicarea de sporturi pe apa precum si de activitati specifice zonei de munte incat este practic imposibil sa te plictisesti sau sa nu o clasifici in top 5 destinatii de vacanta, oricat ai fi de ursuz.

Asadar….mare sau munte? Cazanele Dunarii!

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...