Super Campanie: Castiga Un Laptop Gratis

0

In ciuda faptului ca se vorbeste tot mai des de gadget-uri din ce in ce mai ieftine, multi dintre romani nu au cum sa isi permita un laptop nou, un smartphone sau un e-book reader. La o adica, pretul unor astfel de produse depaseste cu mult nivelul salariului minim, deci pentru multi e cam imposibil sa puna bani deoparte pentru electronice mai noi.

Din fericire, nu intotdeauna trebuie sa platesti ca sa primesti un laptop, de exemplu. Cum e posibil? Ei bine, acest lucru e posibil datorita campaniilor desfasurate pe bloguri de firme mari, campanii in care orice posesor de blog, indiferent ca blogul e pe domeniu propriu sau pe un subdomeniu gratuit de la wordpress sau blogspot, are sansa sa castige unul dintre premii.

Marele avantaj al acestui sistem de campanii e faptul nu premiile/banii nu mai sunt directionati doar catre blogger-ii de top dintr-un anume domeniu, ci mai multe spre “boboci”, sau mai bine zis, spre proaspat venitii in blogosfera.

La data scrierii acestui articol, cea mai in voga campanie este cea desfasurata pe blogul lui Haotik, in parterneriat cu evomag.ro, campanie in care se acorda nu mai putin de 22 de premii: un laptop Lenovo S10, un sistem de boxe Logitech Z5500, 10 stick-uri USB de 4Gb fiecare si 10 sepci Kingston.

Pentru a putea intra in campanie, trebuie sa aveti un blog de cel putin 30 de zile si sa scrieti cel putin un articol in care sa respectati cerintele impuse de regulamentul campaniei, care apropos, se desfasoara intre 27 februarie si 18 martie.

Vezi si:  Muzica si carte, in dar de Sarbatori

Stim ca deja s-au inscris in campanie mai multi bloggeri, insa noi zicem sa sansa de a primi un laptop gratis(sau ma rog, cu pretul unui blog post) chiar merita o sansa.

Articol scris de Matei.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *