|

Super Campanie: Castiga Un Laptop Gratis

In ciuda faptului ca se vorbeste tot mai des de gadget-uri din ce in ce mai ieftine, multi dintre romani nu au cum sa isi permita un laptop nou, un smartphone sau un e-book reader. La o adica, pretul unor astfel de produse depaseste cu mult nivelul salariului minim, deci pentru multi e cam imposibil sa puna bani deoparte pentru electronice mai noi.

Din fericire, nu intotdeauna trebuie sa platesti ca sa primesti un laptop, de exemplu. Cum e posibil? Ei bine, acest lucru e posibil datorita campaniilor desfasurate pe bloguri de firme mari, campanii in care orice posesor de blog, indiferent ca blogul e pe domeniu propriu sau pe un subdomeniu gratuit de la wordpress sau blogspot, are sansa sa castige unul dintre premii.

Marele avantaj al acestui sistem de campanii e faptul nu premiile/banii nu mai sunt directionati doar catre blogger-ii de top dintr-un anume domeniu, ci mai multe spre “boboci”, sau mai bine zis, spre proaspat venitii in blogosfera.

La data scrierii acestui articol, cea mai in voga campanie este cea desfasurata pe blogul lui Haotik, in parterneriat cu evomag.ro, campanie in care se acorda nu mai putin de 22 de premii: un laptop Lenovo S10, un sistem de boxe Logitech Z5500, 10 stick-uri USB de 4Gb fiecare si 10 sepci Kingston.

Pentru a putea intra in campanie, trebuie sa aveti un blog de cel putin 30 de zile si sa scrieti cel putin un articol in care sa respectati cerintele impuse de regulamentul campaniei, care apropos, se desfasoara intre 27 februarie si 18 martie.

Stim ca deja s-au inscris in campanie mai multi bloggeri, insa noi zicem sa sansa de a primi un laptop gratis(sau ma rog, cu pretul unui blog post) chiar merita o sansa.

Articol scris de Matei.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...