|

Amber Heard are un iubit nou

Amber Heard si-a gasit fericire pare-se in bratele fostului iubit al lui Heidi Klum. Despre cine este vorba?

Gata cu Johnny Depp si derapajele sale, gata cu Elon Musk si stilul sau de viata obositor, comediana Amber Heard si-a gasit un nou iubit. Conform informatiilor confirmate de US Weekly nu a ales un iubit oarecare, a optat pentru nimeni altul decat fostul iubit al lui Heidi Klum, Vito Schnabel. Cei doi au fost vazuti recent in New York pe cale sa cineze la West Village, acesta din urma fiind extrem de afectuos cu Amber.

Comediana in varsta de 32 de ani si omul de afaceri in varsta de 31 de ani ar fi participat impreuna recent la Festivalul de la Cannes. Insa, contactat de presa, Vito ar fi refuzat categoric sa comenteze acest subiect. Vito s-a despartit de manechinul Heidi Klum cu care s-a iubit timp de trei ani in luna septembrie a anului trecut. Heidi Klum este deja impreuna de mai multa vreme cu muzicianul trupei Tokio Hotel, Tom Kaulitz.

Amber Heard a resuit sa il uite pe Elon Musk. Celibatara inca din luna august a anului trecut, tanara nu a pierdut vremea, are deja un nou iubit. Chiar daca cei doi nu au recunoscut inca in mod oficial ca sunt impreuna, cert este ca ambii sunt singuri, nu au nicio relatie amoroasa cunoscuta in prezent, drept urmar nimic nu se poate exclude.

Fosta lui Elon Musk a fost vazuta de paparazii in compania lui Vito, in aceeasi masina, discutand in intimitate, pana in momentul in care au realizat ca sunt urmariti de paparazzi. Insa, pana cand vor recunoaste, nu ramane decat sa asteptam.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...