|

Brokerii de asigurari vin cu urmatoarele avertizari: Lumea intra intr-o perioada critica a riscurilor in crestere

Caracterul structural, dar si interdependena riscurilor este o amenintare reala si din ce in ce mai mare la adresa sistemelor pe care se fundamenteaza societatea, economia si relatiile internationale, potrivit studiului „The Global Risk Report 2018”, dat publicitatii la sfarsitul saptamanii ce tocmai a trecut.

Potrivit aceluiasi raport, se pare ca perspectivele economice pozitive sunt cel care le ofera liderilor de azi sansa de a aborda fragilitatea sistemica ce afecteaza atat societatile, economiile, relatiile internationale si mediul.

Astfel ca: „Pentru al doilea an consecutiv, riscurile de mediu domina Studiul Global de Perceptie a Riscului. Ca proiectie pentru anul in curs, 59% dintre respondenti au mentionat riscurile de mediu in crestere”, dupa cum se si arata intr-un comunicat al companiei Marsh Broker de Asigurare-Reasigurare.

Aici se mai spune ca: „Perspectiva unei cresteri economice in 2018 reprezinta o oportunitate pentru a aborda semnele slabiciunilor grave in multe dintre sistemele globale complexe cum sunt: societatile, economiile, relatiile internationale si mediul. Acesta este mesajul transmis de The Global Risk Report 2018, publicat de World Economic Forum”, dupa cum precizeaza Marsh.

In acelasi raport se sintetizeaza  perspectivele unor experti, dar si factorii de decizie globali atunci cand vine vorba despre cele mai importante riscuri cu care se poate confrunta lumea. Un raport care este publicat anual, in prima luna a anuului in luna ianuarie. Publicatia mai atrage de asemenea atentia asupra domeniilor in care asa-zisa evolutie globala duce uneori la unele  situatii-limita, de la scadere sau chiar extinctie in ceea ce priveste unele paliere ale bio-diversitatii, pana la preocuparile in crestere cu privire la posibilitatea aparitiei unor noi conflicte armate.

Iar studiul cu privire la perceptia globala asupra riscurilor arata din nou  faptul ca expertii sunt gata pentru inca un an cu riscuri in continua crestere. « Dintre cei aproape 1.000 de respondenti care au raspuns cu privire la proiectia evolutiei riscurilor in anul 2018, 59% au indicat o crestere a expunerii la riscuri in timp ce doar 7% au aratat ca se asteapta la o diminuare a riscurilor pe parcursul acestui an. »

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented