EUROTANK – statii de epurare care imbunatatesc calitatea vietii

0
statii de epurare

Epurarea apelor este un proces complex care combate si previne poluarea apelor uzate. Tratamentele succesive la care sunt supuse apele uzate implica mai multe procese biologice, urmate de decantare, sedimentare si alte procese fizico-chimice aprobate conform legislatiei in vigoare. Procesul de epurare a apelor menajere trebuie realizat cu ajutorul unor sisteme de epurare profesionale, bine echipate din punct de vedere tehnologic pentru ca in final apa repusa inapoi in mediu inconjurator sa detina o incarcatura cu concentratie cat mai mica.

statii de epurareStatii de epurare Eurotank – responsabilitate fata de mediu

Procesul de epurare a apelor menajere uzate trebuie realizat cu ajutorul statiilor de epurare profesionale. Avantajele folosirii dispozitivelor de inalta calitate sunt numeroase. In primul rand, statiile Eurotank sunt complet automatizate, deci interventia umana in procesul de epurare este minima. Rezultatele sunt deosebite, apele care reintra in circuitul natural avand incarcatura minima. Deci poluati mai putin folosind aceste instalatii performante, create in colaborare strinsa cu specialistii in domeniul protejarii mediului din Europa, Japonia si SUA.

Unde pot fi montate statii de epurare Eurotank

Compania brasoveana ofera spre comercializare instalatii de epurare si asigura montaj pentru statii de epurare EUROTANK, capabile sa recicleze apele menajere uzate provenite de la locuinte, hoteluri, pensiuni si comunitati mici de pana la 3000 de locuitori.

Statiile de epurare recomandate de specialistii din Brasov tin seama de volumul si caracteristicile apelor uzate. Sunt concepute pentru a preveni scurgerile si pierderile apelor uzate. Statiile Eurotank au caracteristici tehnice deosebite si ajuta la limitarea poluarii apelor de suprafata. Dispozitivele, ce au in compozitie bazine de stocare acoperite si etansate sunt in concordanta cu legislatia in vigoare si directivele europene.

Vezi si:  Carrefour – evolutia unui mare lant de magazine in Romania

Care sunt caracteristicile statiilor de epurare

Statiile de epurare sunt fabricate din poliester armat cu fibra de sticla, fapt ce le confera robustete si durabilitate. In plus materiaelele ce intra in compozitia acestora sunt prietenoase cu mediul inconjurator si nu polueaza. Tancurile sunt compartimentate in trei incaperi separate cu functii precise:

  1. Compartiment de sedimentare si preaerare, care functioneaza cu o cantitate minima de oxigen. In aceast depozit are loc o prima biodegradare a substantelor organice si anoganice. Procesul este facilitat de prezenta bacteriilor anaerobe care reduc substantele azotice si favorizeaza eliminarea fosforului.
  2. Compartimentul de aerare, este locul in care se produce epurarea biologica. In al doilea compartiment se produce oxigenarea apelor prin procesul de barbotare. Suflantele folosite in aceasta etapa sunt profesionale si functioneaza automat, fara a necesita interventia umana.
  3. Ultimul compartiment, asigura limpezirea si filtrarea apelor.

Debitul de ape epurate difera de la un tip de instalatie la alta. Consumul de aer si energie difera de la un tip de statie la alta. Aceste dispozitive sunt esentiale pentu a imbunatati calitatea vietii si pentru a impiedica poluarea zonei din jurul locuintei.

Salveaz?

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *