|

Gazprom vrea sa cumpere logistica Rompetrol

Potrivit declaratiilor lui Saduokhas Meraliyev, presedintele Rompetrol, Gazprom este interesata sa achizitioneze logistica Rompetrol.

Cele peste 800 de benzinarii, care fac din Rompetrol al doilea mare jucator de pe piata locala sunt estimate de oficialitati la o valoare de peste 500 de milioane de Euro.

Oferta de cumparare a fost lansata prin NIS, compania de gaze si petrol din Serbia, parte a Gazprom.

Cum este destul de ilogic ca un grum care detine o rafinarie sa isi vanda reteaua de distributie, este putin probabil ca tranzactia sa se finalizeze, poate doar daca Gazprom va face o oferta de achizitie a intregului grup.

Totodata rusii urmaresc sa isi intensifice activitatile in Ukraina, unde deja detin doua benzinarii si in Turcia, undeva va fii infiintat un punct de lucru in perioada urmatoare.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...