|

Actrita romanca Olimpia Melinte este un asasin profesionist in noul film spaniol

Actrita romanca Olimpia Melinte joaca rolul unui asasin profesionist in Razboiul Sordo / The (Silent) in regia lui Alfonso Cortes-Cavanillas, care urmeaza sa aiba premiera la Madrid pe 11 septembrie.

Actiunea filmului are loc in 1944, spre sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial si urmareste povestea unui barbat ramas surd dupa o explozie puternica si incearca sa se ascunda in padurile Cantabriei pentru a scapa de armata lui Franco. Distributia include unii dintre cei mai populari actori spanioli ai momentului, printre care Asier Etxeandia, Aitor Luna, Hugo Silva, Marian Alvarez si Ruth Diaz.

„Personajul meu, Darya Sergheievici Volkov, este un lunetist si criminal de razboi, angajat de armata spaniola pentru a-l vana pe Anselmo (Asier Etxeandia), personajul principal. Ea este din Ucraina, dar a luptat si pentru armata rusa ”, a spus Olimpia Melinte.

Pentru actrita romana, care in 2014 a fost nominalizata la premiul pentru cea mai buna actrita la Premiile Goya pentru rolul sai in Cannibal (regia Manuel Martin Cuenca), intoarcerea in Spania pentru filmarile lui Sordo i-a oferit posibilitatea de a construi un complex si un personaj dificil care gaseste placere in torturarea inamicilor prinsi. „Cea mai dificila scena a fost cea in care a trebuit sa-l chinui pe unul dintre fugarii prinsi, interpretat de Hugo Silva”, a explicat Melinte.

Sordo va fi proiectat in cinematografele din Spania incepand cu 13 septembrie.
Olimpia Melinte s-a nascut la Iasi pe 7 noiembrie 1986. A absolvit Facultatea de Arte „George Enescu” din Iasi si a debutat pe marele ecran in filmul din 2009 Cele care plutesc regizat de Mircea Daneliuc, rol care i-a adus cele doua nominalizari la Premiile Gopo 2010. A lucrat apoi cu regizorul Luiza Parvu la scurt-metrajul Draft, iar in 2011 a fost aleasa dintre 250 de actrite pentru a juca rolul Luminitei in filmul italian Sette opere di misericordia regizat de Massimiliano si Gianluca de Serio.

In ultimii cinci ani, Olimpia Melinte a aparut in filme precum Selfie (2014) si Selfie 69 (2016) in regia Cristina Iacob, Bucuresti NonStop (2015, regia Dan Chisu), si Perfect Sanatos (2017, Anca Damian). A aparut, de asemenea, in mai multe filme de scurt-metraj si in prezent joaca in serialele locale de televiziune Vlad difuzate de PRO TV.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...