Muzeul din ceara Madame Tussauds este deja recunoscut in toata lumea si probabil este singurul loc care reuneste atat de multe celebritati si personalitati sub acelasi acoperis. Asemanarea cu realitatea este izbitoare, iar sansa de a intalni atat de multe personalitati marcante, atat contemporani cu noi, cat si din istorie, este unica.
De la staruri de cinema, actori de teatru, actori de film si cantareti. la regi, presedinti, printese si revolutionari, la scriitori, pictori si sportivi, peste 300 de celebritati devin gazdele tale in acest univers seducator. Atmosfera creata este minunata. Sunt 14 zone, iar in fiecare zona simti ca apartii, ca patrunzi intr-o alta lume, intr-un alt cadru, cu un alt decor. Fie ca esti un invitat la o fabuloasa petrecere de la Hollywood, in care pasesti pe covorul rosu printre  rochii ravisante si costume, fie ca faci o vizita la Casa Regala, sau la Casa Alba, fie ca patrunzi in universul artistilor sau fie ca esti la un concert superb, fiecare incapere are menirea de a te transporta in alta lume. 
Madame Tussauds va avea in curand o noua gazda. Dupa ce a castigat premiul Oscar pentru Cea mai buna coloana sonora pentru Skyfall, cantareata Adele si-a castigat locul in minunatul univers Tussauds. Ea va fi imortalizata pe scena muzicii, alaturi de Beyonce, Amy Winehouse si Rihanna. Nicole Fenner, PR-ul muzeului spune ca foarte multi oameni au cerut figura ei de ceara, iar cererile au crescut de cand a realizat muzica pentru Skyfall.
Adele este una dintre cele mai influente si populare artiste din Marea Britanie, iar Madame Tussauds este incantata sa o primeasca in lacasul ei. Statuia va fi dezvaluita in luna iulie si va purta tinuta pe care artista a avut-o la premiile Grammy din 2012. O copie perfecta va fi expusa si la muzeul Madame Tussauds din Amsterdam.
Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *