|

Bill Gates si Melinda se despart: un divort de 124 miliarde de dolari

Bill Gates a anuntat ca se desparte de sotia sa Melinda. Cuplul urmeaza sa gaseasca un mijloc comun pentru a imparti averea evaluata la peste 100 de miliarde de dolari.

Anuntul a fost facut pe data de 3 mai si a socat pe toata lumea. Bill Gates si sotia saau decis sa incheie un mariaj care a durat 27 de ani. Intr-un comunicat, Bil Gates si Melinda au dat asigurari ca au luat aceasta decizie dupa indelungi conversatii. Ce nu se stie inca, este ce se va alege de averea adunata impreuna. Conform Forbes, Bill Gates, fostul sef de la Microsoft, ocupa locul 4 in topul celor mai bogati oameni din lume, cu o avere evaluata la 124 de miliarde de dolari.

Acesta a demisionat de la Microsot in 2014, pentru a se dedica in totalitate fundatiei Bill & Melinda Gates. In 2014, averea celor doi era estimata la 40 de miliarde de dolari si este considerata cea mai importanta funadatie privata din lume. Insa, la acea vreme, in 2014, nimeni nu s-ar fi gandit ca cei doi vor ajunge sa se separe.

Momentan, stim doar ca Melinda Gates a renuntat la pensia alimentara. Deoarece cuplul nu a semnat un acord preunuptial, isi vor imparti activele conform unui acord de separare. Divortul urmeaza sa se pronunte in primavara anului 2022.

Fiica cea mare rupe tacerea

Jennifer Gates, fiica cea mare a lui Bill si Melinda Gates a vorbit despre divortul parintilor sai pe Instagram, luni, 3 mai. Aceasta a declarat ca deja toata lumea stie ca parintii sai urmeaza sa se separe si ca este o perioada extrem de dificila pentru toata lumea. Jennifer a declarat ca incearca sa ii sustina asa cum poate pe parinti. Tanara in varsta de 25 de ani refuza sa declare mai multe.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented