Ester Peony va reprezenta Romania la Eurovision

0

Concursul muzical Eurovision reprezinta o competitie intre tarile care sunt membre active ale Uniunii Europene. Din 1956 se organizeaza in fiecare an si este unul din cele mai urmarite si mai populare programe de televiziune din lume. Tarile participante aleg un cantec care o sa reprezinte tara lor, dupa aceasta se voteaza cantecele celorlalte tari. Melodia care primeste cele mai multe voturi este castigatoarea.
A avut loc si finala Selectiei Nationale in care 12 participanti au luptat pentru sansa de a reprezenta Romania, la Eurovision 2019, ce va desfasura in Mai in Tel Aviv. La final, castigatoarea a fost desemnata Ester Peony, cu melodia ‘’On a Sunday”.
Ester Alexandra Cretu, romanca de 25 ani, sau cum o stiu majoritatea, Ester Peony va canta la Eurovision 2019 reprezentand Romania. Cantareata a spus ca este pasionata de muzica inca din copilarie. A trait in Canada, unde a facut cursuri de jazz. Dupa aceea si-a continuat studiile muzicale in Romania.
Peony a fost tentata de ideea de a participa la Eurovision dar nu se simtea inca pregatita. Ea spune ca este o experienta foarte importanta, aceea de a reprezenta tara ta la o competitie mondiala.
Melodia aleasa de ea ‘’On A Sunday ‘’, cu care a participat la Selectia Finala descrie cat de periculoasa poate sa fie iubirea, daca nu alegi persoana potrivita. In melodie se poate simti faptul ca iubirea este un lucru minunat, pentru ca tot timpul e mai bine sa simti iubire decat sa nu simti nimic.
Loreen este cea care a motivat-o pe cantareata sa participe la Selectia Finala. Ester s-a indragostit din prima de melodia Euphoria.
In 2014 Ester canta cover-uri de melodii cunoscute si a devenit faimoasa in mediul online. Un an mai tarziu a debutat la radio si la televizor cu melodia ‘’ Sub aripa ta ‘’ pe care o canta cu Vescan. In tot acest timp ea a inceput sa dea concerteze de una singura dar si cu alti cantareti, de exemplu Puya, Vescan sau Anastasia.

Vezi si:  Netflix va realiza un documentar despre miliardarul care a cumparat Twitter, Elon Muk
Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *