Netflix va realiza un documentar despre miliardarul care a cumparat Twitter, Elon Muk

0

Elon Musk va fi onorat in curand de Netflix. Dupa ce si-a indeplinit principalul obiectiv, acela de a achizitiona Twitter, omul de afaceri sud-african va face obiectul unui documentar pe platforma de streaming.

Pe data de 25 aprilie, miliardarul sud-african Elon Musk a achizitionat reteaua sociala Twitter. Inca o companie care se adauga pe lista numeroaselor companii pe care le detine deja. Netflix profita deci de aceasta ocazie pentru a difuza un documentar despre cunoscutul om de afaceri.

Elon Musk: The Real Life Iron Man

Documentarul este intitulat simplu, “Elon Musk: The Real Life Iron Man si va fi difuzat pe platforma de streaming incepand cu data de 7 mai. Este vorba despre un lung-metraj de o ora si 10 minute realizat in limba engleza de Sonia Anderson.

Realizat in anul 2018, acest documentar realizeaza portretul celui mai bogat om din lume. Cu o avere estimata de 264,8 miliarde de dolari, omul de afaceri vrea sa contribuie la revolutionarea lumii. Acesta a declarat in repetate randuri ca ideologia sa personala consta in a proteja planeta pe de o parte, cu energii regenerabile si sa imbunatateasca tehnologiile spatiale pe de alta parte pentru a stabili un oras auto-suficient pe Marte.

Elon Musk este interesat de orice domeniu de investitii. Este un om vizionar care profita de influenta sa pentru a ne schimba modalitatea de a gandi, modul de consum precum si comportamentul.

Acest documentar ne permite drept urmare sa il cunoastem mai bine pe Elon Musk, pe cel care are ambitia declarata de a reorienta viitorul lumii. Numerosi actori apar in acest documentar, actori precum Amber Heard, Talulah Riley, Richard Branson, David Icke sau Sarah Cruddas.

Vezi si:  Totul despre casatoria dintre printul Harry si Meghan Markle

Intr-un interviu acordat pentru Babylon Bee, Elon Musk a afirmat ca ideologia woke este o sursa de diviziuni, de excluziune si de ura. Virusul woke este fara indoiala una din cele mai mari amenintari pentru civilizatia moderna.

Sursa: https://www.mediacritik.com/netflix-va-realiser-un-documentaire-sur-le-milliardaire-qui-a-rachete-twitter-elon-musk/

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *