|

Netflix va realiza un documentar despre miliardarul care a cumparat Twitter, Elon Muk

Elon Musk va fi onorat in curand de Netflix. Dupa ce si-a indeplinit principalul obiectiv, acela de a achizitiona Twitter, omul de afaceri sud-african va face obiectul unui documentar pe platforma de streaming.

Pe data de 25 aprilie, miliardarul sud-african Elon Musk a achizitionat reteaua sociala Twitter. Inca o companie care se adauga pe lista numeroaselor companii pe care le detine deja. Netflix profita deci de aceasta ocazie pentru a difuza un documentar despre cunoscutul om de afaceri.

Elon Musk: The Real Life Iron Man

Documentarul este intitulat simplu, “Elon Musk: The Real Life Iron Man si va fi difuzat pe platforma de streaming incepand cu data de 7 mai. Este vorba despre un lung-metraj de o ora si 10 minute realizat in limba engleza de Sonia Anderson.

Realizat in anul 2018, acest documentar realizeaza portretul celui mai bogat om din lume. Cu o avere estimata de 264,8 miliarde de dolari, omul de afaceri vrea sa contribuie la revolutionarea lumii. Acesta a declarat in repetate randuri ca ideologia sa personala consta in a proteja planeta pe de o parte, cu energii regenerabile si sa imbunatateasca tehnologiile spatiale pe de alta parte pentru a stabili un oras auto-suficient pe Marte.

Elon Musk este interesat de orice domeniu de investitii. Este un om vizionar care profita de influenta sa pentru a ne schimba modalitatea de a gandi, modul de consum precum si comportamentul.

Acest documentar ne permite drept urmare sa il cunoastem mai bine pe Elon Musk, pe cel care are ambitia declarata de a reorienta viitorul lumii. Numerosi actori apar in acest documentar, actori precum Amber Heard, Talulah Riley, Richard Branson, David Icke sau Sarah Cruddas.

Intr-un interviu acordat pentru Babylon Bee, Elon Musk a afirmat ca ideologia woke este o sursa de diviziuni, de excluziune si de ura. Virusul woke este fara indoiala una din cele mai mari amenintari pentru civilizatia moderna.

Sursa: https://www.mediacritik.com/netflix-va-realiser-un-documentaire-sur-le-milliardaire-qui-a-rachete-twitter-elon-musk/

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented