|

Priyanka Chopra logodita cu Nick Jonas. O copiaza pe Meghan Markle?

Lunile trecute, Priyanka Chopra isi oficializa relatia cu Nick Jonas. Cu cateva saptamani inainte de marele anunt, viitorii miri au facut o sedinta foto care ne aminteste de cea efectuata de o fosta actrita…cine sa fie oare ?

Este vorba despre o poveste de dragoste ca in filme. O poveste de dragoste frumoasa pe care Priyanka Chopra si Nick Jonas au incercat sa o tina ascunsa cat mai mult timp, sa o protejeze. Dar, indragostit nebuneste de frumoasa actrita, cu care este impreuna din mai anul trecut, Nick Jonas a ajuns sa se dea de gol pe retelele sociale. Zambetul asta…un comentariu lasat la o poza postata de iubita sa pe Instagram l-a dat de gol. Pregatit sa se casatoreasca cu fosta Miss Univers, cel mai mic din fratii Jonas este extrem de serios. La fel de misterioasa ca intotdeauna, vedeta din filmul Quantico a preferat sa nu dea nicio declaratie cu privire la acest eveniment fericit dar s-a dat si ea de gol purtand un inel  imens pe degetul inelar, vizibil intr-un selfie cu una din prietenele sale.

La doua zile dupa aparitia inelului cu diamant, Priyanka Chopra a decis sa le dea vestea cea buna pe contul sau de Instagram. Viitori miri nu se mai ascund drept urmare. Nu mai este niciun secret ca actrita si cantarettul se iubesc la nebunie. Invitati pe data de 7 septembrie pentru a celebra aniversarea cu numarul 50 a lui Ralph Lauren in timpul Fashion Week de la New York, cei doi porumbei au avut prima aparitie in public de la logodna, impreuna. Si au profitat de acest lucru pentru a participa la o sedinta foto speciala in culise. Au pozat pentru Alex Lubomirski, cel care a facut poze la nunta regala, dintre printul Harry si Meghan Markle.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...