|

Totul despre casatoria dintre printul Harry si Meghan Markle

Printul Harry si logodnica sa Meghan Markle urmeaza sa se casatoreasca pe data de 19 mai 2018. Presa stie deja toate detaliile despre nunta anului iar noi am decis sa le impartasim cu voi in cele ce urmeaza.

Data. Casatoria dintre printul Harry si Meghan Markle este prevazuta pentru data de 19 mai 2018.

Locul. Ceremonia va avea loc la castelul Winsdor, in partea de vest a Londrei.

Ceremonia. Ceremonia va incepe dupa-amiaza la capela St.George. Aceasta va fi condusa de reverendul David Conner, decanul corpului diplomatic din Windsor. Arhiepiscopul de Catenbury, Justin Welby, prima personalitate religioasa din cadrul bisericii anglicane va oficia in momentul schimbului juramintelor. Pentru aceasta casatorie, Meghan Marle va fi botezata si confirmata conform ritului anglican.

Defilarea. Odata uniti in sfanta taina a casatoriei, printul Harry si Meghan vor parasi la orele 13 castelul Windsor pentru un tur in orasul cu caleasca pentru a saluta oamenii stransi la Windsor pentru a-i vedea si pentru a profita de aceasta zi speciala din viata lor.

Receptia.  Dupa turul cuplului in caleasca, se va da o receptie la St George ‘s Hall, maiestuoasa sala de banchet adapostita de castelul Windsor.

Seara. Printul Charles, tatal lui Henry, va da o receptie privata pentru cuplu, familia sa si pentru prietenii apropiati, intr-un loc inca necunoscut.

Povestea celor doi indragostiti.  Harry si Meghan s-au cunoscut prin intermediul unei prietene comune care era convinsa ca cei doi sunt facuti unul pentru altul si a organizat o intalnire intr-un pub din Londra in iulie 2016. In primele luni de relatie cei doi au fost extrem de discreti, au avut o relatie la distanta, unul fiind la Londra, unul la Toronto – Meghan filma pentru serialul Suits.

In octombrie 2016 Harry a fost cel care a confirmat aceasta relatie insa au ales sa fie in continuare cat se poate de discreti.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...