Când si cum se verifica contul la casele de pariuri online?

0

PariuriX - Advertoriale (1)

Am cautat pe site Maxbet cerintele pentru verificare contului, ca sa scap cat mai repede de aceasta „indatorire” pe care cred ca orice parior o considera agasanta. Nu am gasit, dar, pana la urma, am primit un email de la ei si s-a rezolvat.

Pana la urma, oricat de birocratica ar parea, verificarea contului la casele de pariuri online este o masura normala. La randul lor, operatorii sunt obligati prin lege sa dea raportul, mai departe, catre autoritati.

Ce documente sunt necesare

Indiferent de agentia de pariuri online la care iti deschizi cont, ai un termen de gratie in care trebuie sa transmiti copii dupa cateva documente. Iata care sunt acestea si de ce ni se cer:

– carte de identitate. Trebuie sa prezinti dovada ca esti major. Altfel, nu ai voie sa joci la pariuri. Poti scana CI-ul sau o poti fotografia. Important este ca imaginea sa se vada clar. Multi pariori s-au plans ca au trebuit sa retrimita documentul pentru ca fotografia de pe cartea de identitate era pixelata.

În plus, legislatia prevede ca veniturile din pariurile online sunt impozabile. Operatorii de jocuri de noroc sunt obligati sa transmita catre ANAF, la inceputul fiecarui an, ce retrageri au avut loc in anul precedent. In aceasta relatie, pariorul este identificat prin Codul Numeric Personal. Ideea este ca se pot verifica si eventuale suspiciuni cu privire la spalarea de bani.

Nu ai motive sa te temi

PariuriX - Advertoriale (2)

In afara ratiunilor legale, operatorii mai au un motiv intemeiat ca sa ne ceara „buletinul”. Se asigura, astfel, ca o persoana nu isi deschide mai multe conturi. In Romania, „vanatoarea de bonusuri” este un hobby raspandit printre pariori.

Vezi si:  De ce este bine sa analizezi mai multe case de pariuri

In general, romanii sunt reticenti in a-si divulga datele personale. Sa fim seriosi! Aceste date sunt deja in multe baze de date, ale bancilor, ale operatorilor de televiziune prin cablu, ale furnizorilor de utilitati etc. De ce ar fi angajatii caselor de pariuri mai indiscreti decat cei ai institutiilor mentionate?

– copie dupa cardul bancar. Daca folosesti un card bancar pentru a depune bani, esti obligat sa trimiti casei de pariuri si o copie fata-verso dupa acest card, pe care sa fie vizibil numele titularului. Poti blura codul CVV si ultimele patru cifre ale numarului cardului (chiar e recomandat sa faci asta). Si aceasta solicitare este justificata. Altfel, daca un strain ar intra Intr-un fel sau altul in posesia cardului tau, ar putea sa isi deschida in minutul urmator un cont online la pariuri.

– copie dupa extras bancar sau dupa o factura de utilitati. Casele de pariuri vor sa verifice si daca adresa trecuta in formularul de inregistrare este cea reala. Nu gasesc o explicatie acestei solicitari. Chiar nu vad ce importanta are unde locuiesti. Poate nu ai niciun contract de utilitati pe numele tau! In fine, exista varianta extrasului bancar. Este important sa soliciti un extras bancar detaliat, pentru a fi afiaata si adresa.

Ce se întâmpla daca nu verifici contul

PariuriX - Advertoriale (3)

Imediat dupa ce iti deschizi cont, afli in cat timp trebuie sa trimiti aceste documente. Le poti transmite prin email sau le poti încarca direct pe platforma, in sectiunea „contul meu” > „verificare cont”. Daca nu te conformezi, contul iti va fi inchis si vei pierde banii pe care i-ai depus.

Vezi si:  Cei mai buni golgheteri, inca in activitate

Oricum, reprezentantii casei de pariuri isi vor face datoria si te vor „bombarda” cu emailuri prin care iti vor aminti ca se scurge timpul. Pana la expirarea deadline-ului, poti plasa pariuri, dar nu poti sa retragi vreun ban din cont.

Sa stii ca sunt cazuri in care „povestea” nu se termina dupa ce ai trimis documentele. Am citit multe comentarii in care pariorii s-au plans ca au avut de asteptat mult si bine sa li se valideze contul, chiar daca ei au fost foarte prompti in furnizarea informatiilor cerute. Rabdare si mult calm!

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *