Fa sport! Scapa de grasimi! ACUM!

0

In doar cateva zile, temperatura va creste simtitor ajungand la o medie de 10-15 grade Celsius, fiind numai buna pentru practicarea sporturilor in aer liber. E timpul sa pierdeti kilogramele in plus acumulate in timpul anotimpului rece si sa va reveniti in forma, nu neaparat pentru ca mai e putin pana se deschide sezonul strandurilor, ci si pentru sanatate.

Cea mai buna metoda de ardere a grasimilor e practicarea unei activitati aerobe (mersul pe bicicleta, alergatul pe banda sau in aer liber, saritul corzii sau urcatul scarilor), insa pe cat de simpla e, are un mare avantaj: tonifica numai o parte a corpului, majoritar membrele inferioare. Astfel, chiar daca reusiti sa pierdeti in greutate, rezultatele finale nu vor fi exact ceea ce va doriti pentru simplul fapt ca nu toti muschii vor avea un aspect tonifiat.

Mersul la sala de forta, o solutie buna

Principial, mersul la sala de forta sau fitness este o solutie buna din 4 motive:
a) activitatile se desfasoara intr-un spatiu inchis, curat de cele mai multe ori, astfel ca sansele de a dezvolta o viroza respiratorie sunt reduse;
b) salile au in dotare echipamente de toate felurile, atat pentru activitati aerobice, cat si greutati libere, astfel incat se pot lucra grupele musculare cu ambele tipuri de efort, aerob respectiv anaerob;
c) salile au instructori calificati, gata sa ajute pe oricine cu informatii despre modul corect de folosire al aparatelor, cat si cu informatii de baza despre antrenament, nutritie sau refacere;
d) e mult mai usor de lucrat la o intensitate mare in compania altor oameni, intrucat in colectivele de acest gen, cei care merg la sala se motiveaza unii pe altii, pe cand alergatul sau alte activitati solitare implica un risc crescut de a abandona antrenamentul la primul semn de oboseala.

Vezi si:  Când si cum se verifica contul la casele de pariuri online?

Cum scapam de grasimi?
Simplu. Mancam mai putin si facem miscare mai mult. Nu avem nevoie neaparata de suplimente nutritive foarte scumpe si nici de consultanta specializata. Internetul e extrem de mare, iar site-urile dedicate fitness-ului si culturismului se gasesc fara probleme intr-un numar destul de mare.

Cel mai rapid mod de a scapa de grasimi este inceperea (de ASTAZI) a unui plan de alimentatie corect si a unui program de activitate fizica aeoroba si/sau anaeroba in sesiuni de minim 40-60 de minute, de 3-6 ori pe saptamana.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *