Fotbalul in Romania pe Digi Sport

0

Digi Sport este in acest moment principala televiziune din Romania care activeaza pe aceasta nisa a fotbalului.

Pentru a avea o arie de acoperire a meciurilor cat mai mare postul de televiziune Digi Sport a decis sa infiinteze 3 posturi tv si anume Digi Sport 1, Digi Sport 2 si Digi Sport 3, la aceste 3 posturi adaugandu-se si cele doua care transmit in format HD si anume Digi Sport 1 HD si Digi Sport 2 HD.

In ultimul timp Digi Sport a cumparat licentele de difuzare pentru principalele competitii fotbalistice din Europa  si anume: Liga Campionilor, Europa League, Liga 1 si Liga 2, Premier League, Serie A, Primera Division si Ligue 1.

Pe site-ul oficial DigiSport gasiti clasamente, etape jucate si viitoare precum si rezumate video ale  partidelor din campionatele difuzate de DigiSport.

Un lucru foarte apreciat de fanii fotbalului este posibilitatea de a urmari live online toate cele 3 posturi Digi Sport, adresele online unde puteti viziona aceste posture le gasiti pe pagina oficiala Digi Sport.

Calitatea transmisiunilor oferite de Digi Sport pe toate cele 3 canale este una buna exceptie facand doar perioadele cand sunt transmise meciuri importante precum Real Madrid – Barcelona cand datorita numarului mare de vizitatori si calitatea transmisiei scade.

Un aspect negativ al acestor pagini unde pot fi vizionate meciurile live este ca pot fi accesate doar de abonatii RCS & RDS, de exemplu abonatii de la UPC sau Romtelecom nu pot viziona aceste transmisiuni live ale Digi Sport.

Principalii competitori pe care ii are Digi Sport pe aceasta nisa a transmisiunilor fotbalistice sunt Dolce Sport (Dolce Sport 1 si Dolce Sport 2), detinut de Romtelecom ,si  EuroSport  (Euro Sport 1 si Euro Sport 2), acesta detine drepturile de difuzare pentru meciurile din Bundesliga.

Vezi si:  Roland-Garros: de ce Novak Djokovic poate juca fara sa fie vaccinat?

Mai exista si posturile Sport.ro si GSPTV dar din pacate meciurile transmise de acestea sunt foarte putine astfel incat nu pot fi considerate jucatori important pe aceasta nisa.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *