Gigi Becali sustine ca a primit o oferta de 14 milioane de euro pentru “perla” vicecampioanei

0

Gigi Becali sustine ca a primit o oferta de 14 milioane de euro pentru “perla” vicecampioanei.

Iar raspunsul sau a venit imediat, fara sa mai stea prea mult pe ganduri. Da, se pare ca Gigi Becali are cu ce sa se laude din nou. Ce a mai facut de data asta? A refuzat propunerea facuta pentru Dennis Man, de nu mai putin de 14 milioane de euro.

De ce a facut asta? Deoarece are un plan foarte bine stabilit, acela de a obtine in urmatorii ani nu mai putin de un miliard de lei din fotbal, deci un fotbalist talentat va trebui sa fie vandut cu cel putin 25 milioane de lei.

Oricum, Gigi Becali, este foarte optimist, asa cum ne-a obisnuit in ultima vreme, acesta declarand urmatoarele: « Nu se mai pune problema ca vreun jucator sa plece de la noi in aceasta iarna! Au venit si m-au intrebat daca putem discuta de 14-15 milioane de euro (n. red – pentru Man). Le-am spus ca nu discut nici pe 25 de milioane de euro. Despre Man si Florinel Coman vorbesc abia peste doi ani. Pentru Tanase, care e cel mai bun jucator la ora asta la Steaua, vorbesc, da. Dar eu vorbesc despre genii, despre talente pe care se pregatesc zece milioane de euro. Tanase nu e genial, Coman si Man sunt! In urmatorii doi ani ma interesez zilnic de ce fac Coman si Man. In zece ani vreau sa iau un miliard de euro. Aduc preparator, le-am adus nutritionist care le da mancare pentru acasa, la sacosa. Cand voi vinde un jucator cu 300 de milioane de euro, ce veti mai zice?

Vezi si:  Când si cum se verifica contul la casele de pariuri online?

Maine pot sa iau 14 milioane de euro, dar nu vreau! Veti vedea ca in zece ani voi face un miliard de euro la « Steaua », a spus Becali, la Digi Sport.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *