|

Gigi Becali sustine ca a primit o oferta de 14 milioane de euro pentru “perla” vicecampioanei

Gigi Becali sustine ca a primit o oferta de 14 milioane de euro pentru “perla” vicecampioanei.

Iar raspunsul sau a venit imediat, fara sa mai stea prea mult pe ganduri. Da, se pare ca Gigi Becali are cu ce sa se laude din nou. Ce a mai facut de data asta? A refuzat propunerea facuta pentru Dennis Man, de nu mai putin de 14 milioane de euro.

De ce a facut asta? Deoarece are un plan foarte bine stabilit, acela de a obtine in urmatorii ani nu mai putin de un miliard de lei din fotbal, deci un fotbalist talentat va trebui sa fie vandut cu cel putin 25 milioane de lei.

Oricum, Gigi Becali, este foarte optimist, asa cum ne-a obisnuit in ultima vreme, acesta declarand urmatoarele: « Nu se mai pune problema ca vreun jucator sa plece de la noi in aceasta iarna! Au venit si m-au intrebat daca putem discuta de 14-15 milioane de euro (n. red – pentru Man). Le-am spus ca nu discut nici pe 25 de milioane de euro. Despre Man si Florinel Coman vorbesc abia peste doi ani. Pentru Tanase, care e cel mai bun jucator la ora asta la Steaua, vorbesc, da. Dar eu vorbesc despre genii, despre talente pe care se pregatesc zece milioane de euro. Tanase nu e genial, Coman si Man sunt! In urmatorii doi ani ma interesez zilnic de ce fac Coman si Man. In zece ani vreau sa iau un miliard de euro. Aduc preparator, le-am adus nutritionist care le da mancare pentru acasa, la sacosa. Cand voi vinde un jucator cu 300 de milioane de euro, ce veti mai zice?

Maine pot sa iau 14 milioane de euro, dar nu vreau! Veti vedea ca in zece ani voi face un miliard de euro la « Steaua », a spus Becali, la Digi Sport.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...